I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Počele prijave za treću Webiz konferenciju u Zrenjaninu

U ponedeljak, 02. februara, počele su prijave za treću po redu Konferenciju o poslovnoj primeni interneta – Webiz, koja se i ove godine održava u hotelu Vojvodina od 26. do 29. marta. Kako saznaje naš portal, u prvih 24h prijave rezervisana je jedna trećina raspoloživih mesta.

Ova konferencije prošle godine privukla je u naš grad blizu 600 posetilaca.

objava-prijave

Kao i prošle godine, prvo se održava Program poslovne edukacije, i to od 26. do 27. marta (četvrtak-petak). Ovaj program je namenjen predstavnicima malih i srednjih preduzeća, kao i preduzetnicima, i ove godine zaista nudi nešto drugačije u odnosu na prošlogodišnje izdanje. Akcenat je na oglašavanju, te će se proći praktična obuka sprovođenja jedne Facebook kampanje, dok su ‘’zvezde’’ programa edukacije stručnjaci za Google servise AdWords i Analytics koji dolaze iz Hrvatske specijalno zbog Webiz-a. Pored oglašavanja, slušaoci će moći da čuju predavanja o trendovima u Internet poslovanju, kao i da se upoznaju sa društvenim mrežama koje su trenutno u ekspanziji. Informacije o Programu poslovne edukacije mogu se naći na sledećem linku.

PerSu marketi

– Konferencija počinje u petak, 27. marta, u 15h, i traje do nedelje popodne. I ove godine posetioci mogu da računaju na kvalitetna predavanja, nove predavače i uspešne priče. Novina konferencije su radionice. Prva radionica je Startap akademija vikend gde će se tokom tri popodneva (petak-nedelja) pričati o startapima i tehnološkom preduzetništvu. Druga radionica se bavi Google servisima AdWords i Analytics, i tu će predavači iz hrvatske agencije Escape pokazati zašto važe za najveće stručnjake za Google servise u regionu. – rekao je za naš portal Vladimir Kovač, project manager Webiz konferencije.

webiz konferencija 2

Prošlogodišnje predavanje u prepunoj sali : Maja Magdelinić ispred kompanije Google, o servisima najuspešnije svetske IT kompanije.

Ove godine, zbog velikog velikog interesovanja uvedene su kotizacije za samu konferenciju, i one iznose 1.200 dinara za sva tri dana. Za studente postoji popust u visini od 50%, a moguće je uplatiti i kotizacije za jedan ili dva dana.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Kao i prethodnih godina, Webiz konferencija ne bi mogla biti realizovana bez pomoći partnera i prijatelja, a ove godine uz Webiz su Dijamant, Frikom, Voda Jana kao refresh partner konferencije, akcija ‘’U srcu Banata’’ od Idee, agencija Homepage kao digitalni partner, Tag Media, Erste banka i Telekom Srbija.

Kako navodi Vladimir Kovač, kao i prethodnih godina, iza konferencije stoji beogradska agencija Creative Media Art, čiji je on izvršni direktor. Gospodin Kovač je takođe napomenuo da ove godine, u organizaciji dosta pomaže i novoosnovano zrenjaninsko udruženje Webit, koga su osnovali upravo zrenjaninci okupljeni oko ideje da neguju Webiz kao tradicionalnu zrenjaninsku manifestaciju, ali i da realizuju neke nove projekte vezane za Internet poslovanje i preduzetništvno u samom Zrenjaninu.

Webiz konferencija

O WEBIZ-u

Webiz je konferencija o poslovnoj primeni interneta koja se u Zrenjaninu održava od 2013. godine. Cilj osnivanja jedne ovakve konferencije bio je i ostao edukovati što veći broj ljudi na temu upotrebe interneta u poslovne svrhe, promovisanje internet kulture, informaciono-komunikacionih tehnologija i preduzetništva.

Konferencija je namenjena mladima, studentima, i svima onima koji žele da svoje profesionalne karijere grade na internetu, i uz pomoć savremenih tehnologija.

Poseban deo Webiz-a, Program poslovne edukacije, ima za cilj da edukuje mala i srednja preduzeća kako da uz pomoć interneta kao globalne mreže i tržišta poboljšaju svoje poslovne performanse. Webiz je u 2014. godini bio najmasovnija konferencija u oblasti IT-a u Srbiji.

Više o konferenciji pogledajte na zvaničnom sajtu http://webiz.rs

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh