I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Aktuelno

Biohemijska laboratorija „Jugolab“ otvorena i u Zrenjaninu

Biohemijska laboratorija “JUGOLAB” je osnovana 14. aprila 2000. godine u Novom Sadu, a tokom 2005. godine prerasta u Zavod za laboratorijsku dijagnostiku. Zavod za laboratorijsku dijagnostiku je registrovan za vršenje analiza iz oblasti hematologije, biohemije, imunologije, mikrobiologije, virusologije i patohistologije.

Mini Vidas

Zavod je opremljen najsavremenijom laboratorijskom opremom. Sva ispitivanja se izvode na automatizovanim hematološkim, biohemijskim i imunohemijskim analizatorima koji su umreženi u laboratorijski informacioni sistem, što omogućava visoku preciznost i tačnost u radu.

Sva ispitivanja uzoraka iz oblasti biohemije, mikrobiologije, hematologije i patohistologije su u skladu sa najvišim standardima laboratorijske prakse i zahtevima korisnika.

I Taxi Zrenjanin

roche-lab

Uvek smo dužno poštovanje i zasluženo mesto ukazivali struci, pa se tako možemo pohvaliti da, osim osnivača ustanove, mr sci med dr Slađane Golubović, specijalista mikrobiolog, u radnom odnosu u laboratoriji su i prof. dr sci med Nada Šljapić, specijalista patohistolog, prof. dr sci med Pavle Budakov, specijalista patohistolog, mr ph Marijana Medić, medicinski biohemičar, dr Milica Tapavica Tomić, dr Ana Stanković, lekar opšte prakse na specijalizaciji iz oblasti mikrobiologije, mr farmacije Aleksandra Jovanović, medicinski biohemičar (na akademskoj specijalizaciji iz biohemije), mr ph Branka Popadić, medicinski biohemičar (na specijalizaciji iz biohemije), mr ph Vesna Glavaški Tomićević, medicinski biohemičar, mr ph Mila Glavaški, medicinski biohemičar, mr ph Rosa Mijatović, medicinski biohemičar, mr ph Tamara Vojnić Purčar, medicinski biohemičar, Tamara Subić, diplomirani biolog, a naši saradnici (po ugovoru o dodatnom radu) su i prof. dr sci med Nada Vučković, specijalista patohistolog, doc dr Mirjana Živojinov, specijalista patohistolog, dr Nenad Šolajić, specijalista patolog, Levakov, specijalista patolog, dr Dragomir Ćuk, specijalista patolog.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

U našem stručnom timu je i Sofija Dragaš, diplomirani inženjer medicinske biohemije.

Osim na vrhunski stručni kadar, ponosni smo i na najsavremeniju opremu, kojom svakodnevnoobavljamo hiljade analiza. Biohemijska laboratorija “JUGOLAB” je trenutno jedina ustanova u Srbiji koja u svom svakodnevnom radu koristi deset najsavremenijih automatizovanih aparata vodeće svetske kompanije u oblasti biohemije i imunologije – ROCHE iz Manhajma, a posebno Cobas Integru 400 plus, Cobas E411 i najsavremeniji Cobas C6000.

Roche Cobas C6000

Laboratorija Jugolab poseduje i Roche Cobas C6000, jedinstven aparat na našim prostorima

U dosadašnjem radu izvršili smo stotine hiljada analiza, a stotine hiljada građana Novog Sada i cele Vojvodine, kao i iz inostranstva, bili su naši pacijenti.

Na referentnoj listi zdravstvenih ustanova sa kojima sarađujemo, između ostalog su bili ili su jos uvek pojedine klinike i instituti Kliničkog centra Novi Sad (posebno Dečja bolnica, Interna i Infektivna klinika), domovi zdravlja iz Vojvodine (Žabalj, Beočin, Temerin, Bečej, Novi Bečej, Bač, Titel, Ada, Senta, Novi Kneževac, Kanjiža, Srbobran i drugi), kao i mnoge privatne bolnice, polikilinike, laboratorije i ordinacije iz cele Vojvodine.

U dosadašnjem našem radu održali smo (samostalno ili u saradnji sa eminentnim profesorima sa Medicinskog fakulteta u Novom Sadu), brojne sastanke i edukativne seminare u Novom Sadu, Somboru, Subotici, Bečeju, Novom Bečeju, Senti, Kanjiži.

Naš stručni tim prati sve novine u razvoju savremene medicine i laboratorijske dijagnostike i primenjuje ih u našoj ustanovi.

Adresa laboratorije:
Medicinska laboratorija „Jugolab ZR“
Dr Vase Savića 36b
023/315-0384
Radno vreme:
radnim danima 07.00h – 19.30h
subotom 07.00h – 13.00h

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh