I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Aktuelno

Počela podela kupona trudnicama za obroke u „Pekari Jefta“

Zrenjaninska firma „Mamma’s food“ čiji je najprepoznatljiivji brend „Pekara Jefta“ otpočela je podelu bonova za pekarske proizvode trudnicama sa teritorije Grada Zrenjanina.

Ova firma konstantno će, do kraja ove i u toku cele sledeće godine, na ovaj način obezbeđivati 50 obroka za 50 trudnica.

Direktori „Mamma’s fooda“ Marija Martinov i Nikola Jelić u prisustvu predstavnica Odeljenja za društvene delatnosti Olivere Lisice i Jelene Dragić i zamenika gradonačelnika Saše Santovca, podelili su kupone svim trudnicama koje su danas došle u gradsku kuću.

trudnice-jefta

PerSu marketi

– Za sada nije popunjen predviđeni broj, i molimo trudnice da se jave Odeljenju za društvene delatnosti, podnesu neophodnu dokumentaciju, a zatim preuzmu svoje kupone i svakodnevne obroke koji im sleduju. To mogu uraditi u obe naše pekare, u Subotićevoj i ulici Kralja Aleksandra I Karađorđevića, rekla je direktorka ove firme, Marija Martinov.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

kuponi-jefta

Društvenu odgovornost firme „Mamma’s food“ pozdravio je zamenik gradonačelnika Saša Santovac istakavši je kao saveznika Gradske uprave u borbi za povećanje nataliteta.

– Svesni smo da postoji problem sa natalitetom, što je potvrđuje i aktuelni popis stanovništva koji je u odnosu na prethodni, manji za 10.000 stanovnika. Mi smo, kao grad, konkretno krenuli u akciju rešavanja ovog problema i to radimo upravo sa ovakvim firmama koje prepoznaju potrebu za društvenom odgovornošću. Zahvaljujem se firmi „Mamma’s food“ što prepoznaje potrebu da pomogne društvu i upravo ako svako od nas da makar i mali doprinos, možemo mnogo da uradimo. Za veći natalitet se borimo i izdvajanjem sredstava iz budžeta. Jedno od izdvajanja je 40 miliona dinara za novorođenčad, odnosno jednokratna pomoć od 50.000 dinara za svako prvorođeno dete  i po 35.000 dinara za drugo i treće dete. Ove godine smo pomogli i bračnim parovima izdvajanjem sredstava za vantelesnu oplodnju, za šta ćemo do kraja godine izdvojiti približno tri miliona dinara, rekao je Santovac.

trudnice-jefta0

Predstavnice Odeljenja za društvene delatnosti podsetile su da sve trudnice mogu da se jave u kancelariju broj 8 ili potraže informacije o ovoj akciji pozivanjem broja 315-0047.

Kriterijumi koji će trudnicama davati prednost da se nađu u prvih 50 koje će dobiti ovaj vid podrške jesu žene sa blizanačkom trudnoćom, one koje nose treće dete, nezaposlene žene u prvoj ili nekoj narednoj trudnoći, i žene koje su u prvoj trudnoći.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh