I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Kuća zdravlja
Aktuelno

Počela kampanja obeležavanja 20 godina Kompanije „Gomex“

Povodom dve decenije uspešnog poslovanja, kompanija Gomex najavila je niz zanimljivih aktivnosti. Prva od njih održana je danas u supermarketu Total gde su potrošači tokom celog dana mogli da učestvuju u prezentacijama, degustacijama i kupovini sa popustima.

gomex3

Za potrošače su pripremljeni i poklon paketići sa sokovima, kafom, testeninama, sredstvima za ličnu higijenu. Akcija se, u nešto manjem obimu, paralelno održavala u svim objektima ove trgovine.

 

PerSu marketi

gomex4

gomex5

gomex6

 – U tih 20 godina koje proslavljamo, kompanija Gomex izrasla je u jedan ozbiljan, veliki i respektabilni trgovački lanac koji posluje na teritoriji Vojvodine i Mačve. Ono što je nama najvažnije, jeste činjenica da je poverenje koje su nam potrošači ukazali bilo istog inteziteta i prvog dana i danas, posle 20 godina. Ništa se nije promenio osim našeg odnosa prema potrošačima koji je sada još kvalitetniji i ubeđen sam da oni to prepoznaju. U 2015. godini započeli smo renoviranje i osvežavanje objekata u cilju lepše i lakše kupovine, a istovremeno planiramo proširenje kapaciteta. Naš lojaliti program „Kartica brojalica“ je zaživela u celokupnom sistemu, ne samo u Zrenjaninu nego i širom Vojvodine i Mačve, i ovo je ujedno poziv potrošačima koji je još uvek nemaju novu karticu, da za istu apliciraju na našem sajtu ili u bilo kom Gomexovom objektu, da sakupljaju „keširiće“ kod nas i u partnerskim firmama i posle da ih troše, poručio je danas marketing menadžer Nedeljko Golušin

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh