I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Aktuelno

Počela euforija – Zrenjaninci dolaze sutra u halu porodično

Svetsko prvenstvo u rvanju za kadete koje će sutra biti svečano otvoreno u Kristalnoj dvorani, istorijska je prilika da se prisustvuje takmičenju tog ranga u našem gradu. Već danas oko kompleksa nove i stare hale, centru grada i oko smeštajnih kapaciteta mogao se videti veliki broj stranaca iz više od 50 zemalja sveta. Po prvim procenama, očekuje se oko 1500 učesnika i gostiju.

volonteri_7

Veliki broj stranih i domaćih medija i reportera napisalo je danas prve članke o velikom sportskom događaju u Zrenjaninu. U akreditacionom centru bila je izuzetna gužva, a na sve strane čula se mešavina jezika različitih nacija.

volonteri_4

I Taxi Zrenjanin

Zrenjaninci će u velikom broju podržati svetski šampionat za koji se Zrenjanin izborio u konkurenciji velikih evropskih gradova.

volonteri

Zrenjaninci koji su se danas zatekli u centru grada, komentarisali su događaj iz svog ugla.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Jovica M. (29) Nisam imao priliku da gledam uživo rvanja, ali zašto da ne. Prijatelj me danima nagovara da sutra odemo na halu, pa ćemo moći da se hvalimo i tim iskustvom. Idemo i da bismo dobili karte za Adilov koncert pa ćemo izvesti naše lepše polovine.

Dijana P. (36) Tek pre nekoliko dana sam od supruga čula šta se održava u našem gradu. Ne pratim puno sport, ali je suprug bivši sportista i ići ćemo sa porodicom. Ne živimo u gradu, ali ćemo  doći samo jedan dan, na otvaranje.

Julija S. (36) Vidim strance po gradu, malo sam skeptik da li ćemo se pokazati kao dobri domaćini, ali opet mislim da bi nam se i po džepovima osetilo kada bismo svake godine imali toliko stranaca u gradu.

Laslo S. (62) Išao sam nekoliko puta na takmičenja u rvanju, lep je sport. Za razliku od fudbalskih utakmica gde strahujete od huligana i ne smete da povedete unuke da se nauče dobrim navikama, ovde možete da budete bezbedni. Zrenjanin i sama priroda takmičenja su takvi.

Željko M. (25) Imam dosta poslovnih obaveza i retko stignem da odem negde van grada. Drago mi je da je i naš grad „živnuo“ po tom pitanju.

Zoran J. (16) Ja ću imati uspomenu na ovo takmičenje, jer mi je brat na Peskari osvoji fotoaparat. Do tada nismo ni znali o kakvom se događaju radi, ali posrećilo se. Idemo sutra u halu.

volonteri_2

U centru grada zatekli smo i dvadesetdvogodišnjeg volontera iz Azerbejdžana koji kaže da mu se grad na prvi susret dopao i da je preko interneta video nekoliko lokacija koje bi voleo da poseti.

– Važno je da dobro obavimo ono zbog čega smo došli, a posle toga ćemo obići vaš grad, kaže nasmejani Uzeir. H.

Ugostitelji i trgovci zadovoljni su dolaskom velikog broja gostiju u kojima vide šansu za povećanje obima posla u narednih nekoliko dana. Kažu i da je ispravna odluka Grada o produžetku radnog vremena za obe vrste objekata.

volonteri_6

Svečana ceremonija otvaranja zakazana je za sutra u 18 časova u Kristalnoj dvorani. Pre mečeva na strunjačama očekuje se bogat program – od uvodnog defilea učesnika i volontera, himne koja će biti izvedena uživo, obraćanja predstavnika ministarstava, pokrajinskih sekretarijata, Grada Zrenjanina i Rvačkog saveza Srbije, do nagradne igre i nekoliko pesama koje će mladi pevač Adil izvesti kao uvertiru u koncert koji sledi u 23 časa.

Borbe „titana“ svakako će biti nešto što se ne treba propustiti. 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh