I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Pobratimili se Zrenjanin i Trebinje

Predstavnici Trebinja i Zrenjanina potpisali su Povelju o bratimljenju ta dva grada, saopšteno je danas iz Gradske uprave Zrenjanin.

Povelja je potpisana juče u Trebinju, a gradonačelnik tog grada Slavko Vučurević izrazio je zadovoljstvo zbog stvaranja veza sa Zrenjaninom, gradom u kome, kako je naveo, danas živi i radi veliki broj ljudi iz Hercegovine koji su u raznim periodima kolonizacije naseljavali to područje.

grad zrenjanin

Potpisivanje Povelje o bratimljenju sa Gradom Zrenjaninom je višedecenijska želja građana Trebinja i Zrenjanina i opređeljenje da naš narod bude jedinstveniji“, naveo je Vučurević.

I Taxi Zrenjanin

Potpisivanje Povelje organizovano je u okviru proslave Slave grada Trebinje kojoj su prisustvovali Ministar pravde Srbije Nikola Selaković, predstavnici pobratimske oblasti Orehovo-Zujevo u Rusiji i pobratimskih gradova iz Republike Srbije, grada Zrenjanina, Niša i Opštine Štrpce na Kosovu.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Izvor : Beta

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh