I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • 3D gradjevinska kuca
  • Kuća zdravlja
Aktuelno

Pljačke lokala u naselju Bagljaš uznemirile preduzetnike

Nekoliko lokala u dva tržna centra u naselju Bagljaš, bila su prethodnih dana na meti pljaškaša.

Najpre je 1. maja opljačkan maloprodajni objekat „PerSu“ u tržnom centru „Brigadira Ristića“, da bi zatim bila opljačkana četiri lokala u tržnom centru „Bagljaš“.

tc-bagljasTržni centar „Bagljaš“

– Dežurnoj službi Policijske uprave u Zrenjaninu 1. maja prijavljena je provala prodavnice “BB trejd – PerSu“ u Zrenjaninu. Iz prodavnice je, pored dnevnog pazara, otuđena i veća količina duvanskih proizvoda i čokolada, saopštila je Policijska uprava.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
I Taxi Zrenjanin

Počinilac je uhapšen pod sumnjom da je izvršio krivično delo teška krađa, a ukradena roba mu je oduzeta.

Policiji je ubrzo nakon toga, 3. maja, prijavljeno da je u tržnom centru „Bagljaš“ izvršena provala četiri lokala. Prema informacijama koje je portal I love Zrenjanin dobio, iz lokala su ukradeni roba, aparati i sitan inventar.

Iako se u neposrednoj blizini obijenih lokala nalazi Policijska stanica, ta činjenica nije bila prepreka lopovima da izvrše krivično delo. Deo u kom se nalaze obijeni lokali bio je zaštićen metalnim pokretnim rešetkama, koje su lopovi nasilno otvorili. Na vratima lokala vidljivi su i tragovi nasilnog otvaranja.

sporedni-ulaz-tc-bagljasUlaz kroz koji su lopovi ušli

Policijski službenici rade na pronalaženju izvršioca ovog krivičnog dela, rečeno nam je u Policijskoj upravi.

Građani Bagljaša kažu da su šokirani učestalim pljačkama koje su se u poslednje vreme desile na javnim mestima. Najpre je opljačkana pošta preko puta železničke stanice, a zatim i naplatno mesto preduzeća „Gradska toplana“ u naselju Brigadira Ristića. Počinilac je uhapšen, što je na kratko smirilo građanstvo.

photo-4

Poslednji događaji uznemirili su preduzetnike koji posluju u tržnom centru, ali kako kažu, nadaju se da se ovakve situacije neće ponavljati.

U Policijskoj upravi kažu da policijski službenici svakodnevno vrše nadzor i obilazak naselja Bagljaš, u skladu sa unapred utvrđenim rasporedom rada.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh