I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Aktuelno

Pljačke lokala u naselju Bagljaš uznemirile preduzetnike

Nekoliko lokala u dva tržna centra u naselju Bagljaš, bila su prethodnih dana na meti pljaškaša.

Najpre je 1. maja opljačkan maloprodajni objekat „PerSu“ u tržnom centru „Brigadira Ristića“, da bi zatim bila opljačkana četiri lokala u tržnom centru „Bagljaš“.

tc-bagljasTržni centar „Bagljaš“

– Dežurnoj službi Policijske uprave u Zrenjaninu 1. maja prijavljena je provala prodavnice “BB trejd – PerSu“ u Zrenjaninu. Iz prodavnice je, pored dnevnog pazara, otuđena i veća količina duvanskih proizvoda i čokolada, saopštila je Policijska uprava.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

Počinilac je uhapšen pod sumnjom da je izvršio krivično delo teška krađa, a ukradena roba mu je oduzeta.

Policiji je ubrzo nakon toga, 3. maja, prijavljeno da je u tržnom centru „Bagljaš“ izvršena provala četiri lokala. Prema informacijama koje je portal I love Zrenjanin dobio, iz lokala su ukradeni roba, aparati i sitan inventar.

Iako se u neposrednoj blizini obijenih lokala nalazi Policijska stanica, ta činjenica nije bila prepreka lopovima da izvrše krivično delo. Deo u kom se nalaze obijeni lokali bio je zaštićen metalnim pokretnim rešetkama, koje su lopovi nasilno otvorili. Na vratima lokala vidljivi su i tragovi nasilnog otvaranja.

sporedni-ulaz-tc-bagljasUlaz kroz koji su lopovi ušli

Policijski službenici rade na pronalaženju izvršioca ovog krivičnog dela, rečeno nam je u Policijskoj upravi.

Građani Bagljaša kažu da su šokirani učestalim pljačkama koje su se u poslednje vreme desile na javnim mestima. Najpre je opljačkana pošta preko puta železničke stanice, a zatim i naplatno mesto preduzeća „Gradska toplana“ u naselju Brigadira Ristića. Počinilac je uhapšen, što je na kratko smirilo građanstvo.

photo-4

Poslednji događaji uznemirili su preduzetnike koji posluju u tržnom centru, ali kako kažu, nadaju se da se ovakve situacije neće ponavljati.

U Policijskoj upravi kažu da policijski službenici svakodnevno vrše nadzor i obilazak naselja Bagljaš, u skladu sa unapred utvrđenim rasporedom rada.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh