I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Plesni studio „Stage“: Naučite hip-hop ili plešite na velikoj sceni

Hip-hop je kulturni pokret koji se prvo razvio među Afroamerikancima, Jamajčanima i Portorikancima u Bronxu, kvartu New Yorka, tokom ranih sedamdesetih i od tada se proširio po celom svetu.

Časovi hip-hopa u studiju „Stage“ bazirani su na

– različitim plesnim stilovima hip-hopa (old school i new scool)
– slušanju muzike(reakcije ličnog osećaja kroz pokret na različitu muziku)
– motorici (povećanje memorije pokreta)
– pronalaženju sopstvenog plesnog stila
– kondiciji

– Prethodno znanje o plesu nije potrebno, koraci su jednostavni, ali u isto vreme moćni i lepo izgledaju na sceni. Uživaćete kako na časovima tako i van njih gde možete pokazati ono što ste naučili – u diskotekama, žurkama, rođendanima, kažu u zrenjaninskom plesnom studiju „Stage“.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

Časove hip-hopa vodiće proslavljeni hiphoper Mladen Piperin – Pipi iz plesne škole Freedom iz Beograda. Piperin je nosilac titule prvaka sveta u hip-hopu za 2011. godinu, koju je osvojio na svetskom prvenstvu održanom u Poreču.

Časovi će se održavati u Kamernoj sali Kulturnog centra Zrenjanina subotom i nedeljom od 17 časova. Prvi čas je besplatan, jer je to prilika da probate, osetite i doživite ples na pravi način. Treninzi su za decu i odrasle, za momke i devojke.

SAMO OVOG VIKENDA U PLESNOM KLUBU STAGE

baletski-klub-stage-hip-hop

Open weekend – free warming up

 26 i 27. septembra u Kamernoj sali Kulturnog centra u 17 sati biće održani javni treninzi hip-hopa. Oba treninga su besplatna za sve.

– Dođite, vidite i probajte, sve je besplatno i bez obaveze, poručuju iz studija „Stage“.

NOVA PREDSTAVA BALETSKOG STUDIJA „STAGE“

Studio „Stage“ priprema novu baletsku predstavu. Pozvani su svi koji su zainteresovani za moderan, jazz ili klasičan balet da im se pridruže.  Radi se po starosnim grupama, a časove drži nastavnica Aleksandra Tot, profesionalni baletski igrač, koja će pored baleta, decu naučiti i lepom i pravilnom držanju tela,  ponašanju na sceni, otklanjanju straha od treme. Upis je u toku za sve zainteresovane.

– Ova godina nam je u znaku „Maleficient“ (Grdane, zle vile) iz poznatog filma iz produkcije Volt Diznija. Radićemo interpretaciju filma i baletsku predstavu za decu i odrasle, otkrili su deo planova u Stage-u.

Sve će se odvijati pod budnim okom Aleksandre Tot i njene pomoćnice Sonje Krpučin koje pozivaju decu i mlade da igraju sa njima.

Prvi čas je besplatan.

baletski-klub-stage-zrenjanin

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh