I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

PETICA : Slobodan Radanović ponovo dokazao pevački kvalitet

Zrenjaninac Slobodan Radanović sinoć je u pevačkom takmičenju „Pinkove Zvezde“ ponovo potvrdio da je zaista izvrstan mladi pevač izuzetnih vokalnih sposobnosti.

slobodan-radanovic

Zadovljan pogleden Svetlane Cece Ražnatović tokom Slobodanovog izvođenja

Nakon prethodnog kruga u kom je podigao i zadržao svih pet stolica žirija, sinoć je dobio „svih pet“ a nije došao ni do prvog refrena od žirija koji je imao daleko oštrije kriterijume, shodno činjenici da takmičenje odmiče i da se traži mnogo više nego na početku.

Slobodan je podigao kompletan žiri već sa prvom pesmom.

I Taxi Zrenjanin

Haris : Odavno nisam čuo, ovako moćan, tačan glas, jako, snažno, fantazija..

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Ceca : Bog nije štedeo kad ti je davao glas, ti pevaš fenomenalno!

Bora : Ovo je superiorno pevanje!

U prvom krugu je izabrao pesmu Šabana Šaulića, a sinoć je ponovo sebi postavio visok zadatak odabirom pesme „Emili“  Zdravka Čolića kojom je potvrdio svoju jaku peticu.

ŽIVOTNA ŽELJA DA SNIMI DUET SA CECOM

Ovaj talentovan mladić rođen je 1990. godine u Zrenjaninu.

Ljubav prema muzici gaji od malih nogu, te je sa svoje četiri godine uspeo da se iskrade iz kuće i pobegne u jednu kafanu, kako bi slušao bend koji je tada nastupao:

„Od malih nogu gajim ljubav prema muzici. Jednom prilikom sam pobegao od roditelja da bih slušao neki bend u kafani, a imao sam samo 4 godine. Dve godine se bavim aktivno pevanjem i puno radim. Imam mnogo ponuda, pogotovo posle prolaska u drugi kruga Pinkovih zvezda“, kaže Sloba za Svet Plus i otkriva da mu je u prvom krugu takmičenja trema pravila problem:

„U prvom krugu sam imao veliku tremu, verovatno jer sam po prvi put osetio velelepnu scenu kakva je ona na Pinkovim zvezdama, ali i zbog velikana koji sede u žiriju, plašeći se da li ću ih izneveriti. Mislim da ih nisam izneverio, a znam da ću u narednim krugovima biti mnogo bolji. Atmosfera u Pinku je fantastična, prosto nisam mogao da verujem da su ljudi toliko dobri i da se toliko trude da nam pomognu. U narednom krugu ću se potruditi da budem bar duplo bolji nego u prvom“, dodao je.

Takmičenjem u najpopularnijem šou, pored sopstvene promocije Slobodanu Radanoviću donelo je i puno prijatelja, s kojima će i nakon takmičenja ostati u kontaktu:

„Došli smo da se takmičimo i steknemo veliko životno iskustvo i hvala Pinku što nam je to omogućio. Upoznao sam dosta ljudi, koji mi sada ipak znaće u zivotu i sa kojima sam se sprijateljio“. Kao i mnoge njegove kolege iz takmičenja,

Sloba od malena sanja da snimi duet sa jednom od najpopularnijih pevačica na našim prostorima, Cecom Ražnatović:

„Životna želja mi je da snimim duet sa Cecom, najvećom zvezdom na ovim prostorima. Tada bih znao da sam ostvaren kao pevač i čovek“, zaključio je ovaj šarmantni mladić.

Izvor : Svet Plus

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh