I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Peti humanitarni golf turnir „JCI OpeNS 2013“

Peti humanitarni golf turnir „JCI OpeNS 2013“  biće održan u subotu, 06. jula na terenu Golf Centra. Turnir organizuje „JCI Novi Sad“ – zajednica mladih lidera i menadžera koji kontinuirano učestvuju u projektima edukativnog, poslovnog i humanitarnog karaktera.  
        
Ovogodišnji JCI OpeNS će okupiti ljude dobre volje i ljubitelje sporta, koji će uz takmičenje, zabavu i druženje prikupljati sredstva za decu koja borave u Dečjoj sigurnoj  kući. U saradnji sa Golf  Centrom, golferi će učestvovati  na  turniru, a svim ostalim posetiocima biće omogućeno da se uz instruktora oprobaju u golfu, a najbolje  učesnike takmičenja,  na  kraju Golf Demo Dana, očekuju nagrade. 

golf 1

Pored sporta, gosti će imati priliku da uživaju i u zabavnom programu i da osvoje vredne nagrade u izvlačenju tombole. U okviru kotizacije učesnicima je obezbeđeno učešče na Golf  Demo Danu uz osveženja. Prikupljena sredstva su u saradnji sa Golf Centrom donacija humanitarnoj akciji a partner događaja je i „Golf Restoran“ koji će deo sredstava od prodaje pića i hrane takođe nameniti Sigurnoj kući.   

Program:          

PerSu marketi

         11 – 12h Okupljanje u Golf Centru  
         12 – 15h Golf Demo Dan  
         15 – 15h Mini – golf turnir   
         16 – 16h Proglašenje pobednika i dodela nagrada  
         16 – 17,30h Ručak  
         18 – 19h Izvlačenje tombole         

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Ne morate biti golfer da biste učestvovali u turniru. Sve učesnike očekuje Golf Demo Dan, prilika da naprave svoje prve korake u ovom predivnom sportu, mini takmičenje kao i odličan zabavni program na terasi  predivnog  ambijenta Golf  Centra. Na kraju  dana  biće izvučena tombola sa vrednim nagradama, a sav prihod od donacija i sponzorstava će biti  namenjen opremanju prostorija u Dečjoj sigurnoj kući koja  se  nalazi u okviru Centra za socijalni rad  grada Novog Sada. Pozivamo sve Zrenjanince da nam se pridruže tog dana“, poručili su organizatori događaja.   

golf
Kotizacija iznosi 500,00 dinara i podrazumeva učešće na Golf demo danu, odnosno čas  sa instruktorom Golf centra i učešće na mini-golf turniru, i jedan vaučer za tombolu. Cena svakog sledećeg vaučera za tombolu iznosi 100,00 dinara, a cena ručka je 700,00 dinara.    

Turniru „JCI OpeNS-u“ ranijih godina prisustvovale su i mnoge poznate ličnosti  – glumci  Zoran Cvijanović i Ivan  Bekjarev, vaterpolista Danilo Ikodinović, estradna umetnica Nataša Bekvalac, članovi Beogradskog  Sindikata,  rukometaš Veljko Hodžić, srpski pijanista, aranžer i kompozitor Aleksandar  Dujin, bivši selektor Fed kup  reprezentacije Srbije Tatjana Ječmenica, i mnogi drugi.  

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh