I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Pozorište Zrenjanin
Aktuelno

Penzioneri iz Mužlje kostimima i maskama pokušali da „oteraju“ zimu

U želji da sačuvaju običaje, članovi Udruženja starosnih i invalidskih penzionera iz Mužlje nedavno su priredili tradicionalno karnevalsko veče.

Obučeni u zanimljive kostime i sa maskama, potrudili su se da uz pesmu „oteraju“ ovogodišnju zimu i „debele“ minuse.

Udruženje trenutno broji blizu 150 članova. Oni se svakog četvrtka okupljaju u njihovim prostorijama, gde se u okviru večeri druženja i uz dobru muziku proslavljaju rođendani i imendani, ali i prisećaju se i nekih lepših i mlađih dana.

I Taxi Zrenjanin

Penzioneri su i prošle godine bili veoma vredni i aktivni. Tokom proleća i jeseni su iz sopstvenih prihoda uspeli da obnove i prošire letnju baštu i prostoriju unutar njihovog doma. Članovima koji žive u veoma teškim uslovima, u dva navrata su pružili pomoć dodelivši im namirnice. Pored toga, organizovali su tradicionalna sportska nadmetanja, čajanke i izlete.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Mihalj Halai, predsednik Udruženja starosnih penzionera, potvrdio je za naš portal da su u toku pripreme za početak kursa za rad na računaru za osobe treće dobi.

Piše: Tivadar Borbelj

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh