I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Pekara Jefta obezbedila besplatnu užinu tokom cele godine za 70 đaka

Danas, 8. oktobra u Multimedijalnoj sali grada Zrenjanina, potpisani su ugovori, a predmet ovih ugovora odnosi se na besplatnu užinu za 70 đaka srednjih škola grada Zrenjanina koju je omogućila pekara „Jefta“.

konferencija

Potpisivanju su prusutvovali direktor Doo „Mamma S food“ – pekara „Jefta“ Marija Martinov,  direktori svih srednjih škola našeg grada kao i generalni sekretar sportskog saveza Simo Salapura, koji je potpiso ugovor ispred uspešnih đaka sportista jer je odlulučeno da ove godine bude nagrađeno 50 odličnih učenika iz socijalno ugroženih porodica i 20 đaka uspešnih sportista. Vrednost akcije iznosi oko 1.000.000 dinara.

Ovo je treća godina kako firma „Mamma s food“ i porodica Jeftić deli besplatnu užinu uspešnim đacima, ove godine smo donaciju proširili na još 20 đaka sportista. Naš cilj pored toga što želimo da pomognemo đacima je i da pozovemo druge privrednika da nam se pridruže u ovakvim akcijama i da pokažu deci da se njihov trud i rad vrednuje, rekla je Marija Martinov.

I Taxi Zrenjanin

Ovo je prilika da pozovemo i ostale koji su zainteresovani da pomognu talentovanu decu iz socijalno ugroženih porodica. Ovom prilikom se ispred grada Zrenjanina zahvaljujem pekari „Jefta“ i koristim priliku da pozovem sve one koje imaju mogućnost da učestvuju u ovakvim akcijama u okviru dečije nedelje koja je u toku. Ovo  je idealna prilika da posebnu pažnju posvetimo na probleme dece, rekao je Saša Santovac, zamenik gradonačelnika Zrenjanaina koji je dodao da treba svih 365 brinemo o deci.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh