I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Patke u gradskom jezeru dobile društvo

Gradsko jezero kod zgrade suda bogatije je od danas za još pet pataka koje su u prisustvu zamenika gradonačelnika Saše Santovca i predstavnika preduzeća „Rezervati prirode“ Stevana Čorokala, puštene u jezero.

patke

Patke su vrlo brzo postale omiljena atrakcija na jezeru, građani ih svakodnevno posmatraju, fotografišu i donose im hranu.

– Prvobitna namera i jeste bila da u jezeru imamo više pataka i to smo danas i ostvarili pa ih je u jezeru ukupno dvadeset. Drago mi je što one imaju velike simaptije i što ih građani doživljavaju kao svoje ljubimce. O patkama brinu građani Zrenjanina, kao i gospodin Emil Rajter domar u školi Nikola Tesla. On ih svaki dan hrani, a vrlo često i samo građani donose hranu. Ovo je jedna lepa priča kojom grad može da se pohavali jer Zrenjaninci imaju smisla i ljubav prema pticama i prirodi, rekao je Stevo Čorokalo ispred Javnog preduzeća „Rezervati Prirode“.

PerSu marketi

patke-jezero-2

– Grad Zrenjanin u saradnji sa Javnim preduzećem „Rezervati prirode“ nastavlja uređenje „Jezera 3“, a na ovaj način pokazali smo brigu i o životinjama. Mi želimo da grad izgleda drugačije. Treba iskorititi kapacitete koje grad ima, kako jezera tako i same parkove. Hoćemo da napravimo u Zrenjaninu nešto što u drugim gradovima nema, tako da svaki Zrenajninac sa ponosom kaže „ovo je moj grad“, rekao je Santovac.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh