I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Kuća zdravlja
Aktuelno

Paketićima obradovana deca za Dan Svetog Save

Savet MZ „Dositej Obradović“ u saradnji sa MO „Crvenog krsta“ i Kompanijom „BB Trade – Persu“ i ove godine su obradovali mališane vrtića sa teritorije ove mesne zajednice.

Već nekoliko godina ove organizacije trude se da povodom školske slave obraduju one najmlađe koji će tek krenuti u školu. Prigodni paketi podeljeni su mališanima vrtića „Neven“, „Sunčica“ i „Leptirić“.

Ovo je lepa praksa koju se trudimo da održimo svake godine na jedan od praznika, ovo puta to je povodom Svetog
Save. Ovakvu akciju sprovodimo duže od dve decenije – kaže  Koviljka Mandić predsednica MO „Crvenog krsta“ MZ „Dositej OBradović“.

Fordomanija

Mališani „Leptirića“ potrudili su se da njihove prostorije odišu duhom Svetog Save

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Ovakve akcije nisu samo zbog darivanja, ovo je prilika da sa zaposlenima razgovaramo o problemima i potrebama ove ustanove, a mesna zajednica je tu da se ostvari bolja i kvalitetnija saradnja sa lokalnom samoupravom – istakao je Duško Radišić ovog puta u ulozi predstavnika MZ „Dositej Obradović“.

Zahvaljujući se na donaciji direktor Predškolske ustanove Vladimir Petrović pohvalio je zalaganje građana ove mesne zajednice i istakao da se nada da će u budućnosti biti još više ovakvih inicijativa.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh