I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Aktuelno

Paketići Crvenog krsta obradovali stotinu mališana

Organizacija Crvenog krsta u Zrenjaninu obradovala je prethodnih dana veliki broj mališana novogodišnjim paketićima. Zahvaljujući sredstvima ostvarenim primenom načela oportuniteta koje je Crvenom krstu Zrenjanin uputilo Osnovno javno tužilaštvo u Zrenjaninu, paketiće je dobilo stotinu mališana.

Paketiće su dobila deca uzrasta do 10 godina – korisnici programa „Narodna kuhinja“, mališani na lečenju na odeljenju Pedijatrije Opšte bolnice  „Đorđe Joanović“ u okviru programa  „Vesela bolnica“, deca koja su trenutno smeštena u Sigurnoj kući, deca korisnici Dnevnog centra „Alternativa“ , učenici Specijalne škole „9. maj“ u Zrenjaninu – korisnici programa „Pomoć deci sa invaliditetom“ i članovi udruženja MNRO „Suncokret“ u Zrenjaninu, kažu u Crvenom krstu.

deca-narodne-kuhinje

Deca korisnika „Narodne kuhinje“

I Taxi Zrenjanin

deca-alternativa

U centru „Alternativa“

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

deca-suncokret

Poseta Udruženju MNRO „Suncokret“

deca-pedijatrija

Podela paketića na odeljenju Pedijatrije

skola-9-maj

Deda Mrazovi u školi „9. maj“

Mališani su se obradovali volonterima u prepoznatljivim crvenim prslucima koji su im uz Deda Mraza delili paketiće. U organizaciji je učestvovala i srednja škola „Nikola Tesla“ čiji su učenici novogodišnjom predstavom decu dodatno obradovali.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh