I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Ovogodišnji „Korzo fest“ – četiri nedelje zabave na otvorenom

Gradska manifestacija „Korzo fest“ održavaće se i ove godine tokom celog juna kroz svakodnevne muzičke, umetničke i programe zabavne sadržine. Ovu besplatnu manifestaciju na otvorenom četvrtu godinu za redom organizuje Poslovnog udruženja „Zona unapređenog poslovanja“ – BID.

Glavni menadžer udruženja, Marjan Rončević kaže za I love Zrenjanin da će među angažovanim učesnicima biti najviše Zrenjaninaca.

– Osnovni segment Korzo festa odvijaće se od 2. do 27. juna na standardnoj lokaciji, glavnoj ulici u centru grada.  Na ovoj lokaciji će biti četiri do pet pozicija koje će biti aktivne u periodu od 19 do 22 časa, najavio je Rončević.

korzo-fest-zrenjanin-008
Pored te četiri nedelje, u planu je da se ove godine svi vikendi tokom leta na neki način obeleže, međutim realizacija te ideje zavisi od toga da li će biti sredstava.
 
– Ove godine ćemo pokušati da proširimo fest. Ideja je da se, ako bude tih dodatnih sredstava, vikendi obrade tako da budu tematske večeri. Muzička škola će imati jedno veče na kom će se predstaviti i tako otvoriti Korzo fest, kaže Rončević.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

Ove godine će prvi put biti organizovana smotra horova, u čast dirigenta Slobodana Bursaća. Smotra bi trebala da okupi oko 350 Zrenjaninaca koji aktivno pevaju u lokalnim horovima, a oni bi prema sadašnjim najavama, mogli nastupati u amfiteatru Kulturnog centra.

– „Korzo fest“ će svake večeri na dva mesta organizovati svirke zrenjaninskih bendova. Sredom ćemo imati “Open dens fest“ u okviru kog će se zrenjaninski plesni klubovi predstaviti na platou ispred Vodotornja. Četvrtkom će Cekom predstaviti radove omladine koju okuplja,  a program za mališane biće poveren „Maštalištu“. Pripremamo i folklorne nastupe, književne večeri, školu crtanja, sportsku Persu olimpijadu, psihološke radionice, ulične zabavljače, kaže glavni menadžer.

korzo-fest-zrenjanin

On je podsetio da će i ove kao i prethodnih godina, učesnici biti i oni koji kreiraju Korzo fest, ali I publika koja ga prati.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh