I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Ove subote zrenjaninski tviteraši se okupljaju u Bassic-u

Zvanična promocija Webiz konferencije kao i tradicionalni zrenjaninski tweetUP održaće se u subotu, 27. februara u Bassic caffe-u sa početkom od 17 časova.

Webiz 4.0 zrup

Tvitaj da svi čuju – slogan #ZrUp-a – fotografija sa prošlogodišnjeg druženja

Organizatori najavljuju dobro druženje i obećavaju da će posetioci ovog događaja biti među prvima koji će dobiti informacije o tome šta će se to dešavati na Webiz konferenciji koja se ove godine održava od 24. do 27. marta u hotelu Vojvodina.

webiz konferencija 02

PerSu marketi

– Pozivamo sve Zrenjanince koji su u protekle četiri godine bili slušaoci Webiz-a, ali i one koji bi ove godine po prvi put želeli da posete našu konferenciju, da dođu na našu promociju kako bi među prvima saznali šta smo to novo i zanimljivo pripremili. U opuštenoj atmosferi i druženju naši gosti će saznati nešto više o programu ovogodišnjeg Webiz-a, o predavačima, kao i novinama koje od ove godine uvodimo. Za sve koji dođu obezbedili smo kreativne poklone i iznenađenja. – rekao je Vladimir Kovač, menadžer Webiz projekta.

Webiz konferencija ove godine se po četvrti put uspešno realizuje u našem gradu. Organizatori najavljuju da će opravdati očekivanja posetilaca i da će i ove godine pomeriti granice kada je reč o organizovanju IT događaja u našoj zemlji.

– Kao i prethodnih godina, prva dva dana Webiz-a rezervisana su za Program poslovne edukacije, koji je namenjen malim i srednjim preduzećima kao i preduzetnicima. Od petka 25. marta do nedelje 27. marta počinje konferencijski deo događaja namenjen mladima koji su željni znanja i koji su na početku svojih karijera.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

webiz zrenjanin konferencija

U ta tri dana, predavanja će biti podeljena po celinama.

Prvog dana, posetioce očekuju velika imena sa motivacionim pričama, kao i priče o privrednom ambijentu za dalji razvoj IT industrije u Srbiji.

Drugi dan konferencije je rezervisan za predstavljanje uspeših IT priča, dok je fokus trećeg dana na preduzetništvu uz pomoć interneta.- najavljuje Vladimir Kovač.

Prijave za Webiz su otvorene, a mesta je svakim danom sve manje.

– Kotizacije za Webiz konferenciju ove godine su 1.000 dinara za studente, 1.500 dinara za sve ostale, dok kotizacije za Program poslovne edukacije iznose 15.000 dinara.

webiz 4.0 zrenjanin

Kotizacioni paketi su i ove godine bogati, pa posetioce u okviru kotizacije drugog dana konferencije očekuje i ručak u hotelu Vojvodina, a slušaoci poslovne edukacije imaće u sklopu kotizacije i networking večeru.

Radionice će biti besplatne za sve posetioce konferencije, sa ograničenjem od maksimalno dve radionice. – rekao nam je Vladimir Kovač.

Za više informacija posetite webiz.rs.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh