I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Ovacije Zrenjaninskoj filharmoniji i solistima (VIDEO)

Zrenjaninska filharmonija priredila je nezaboravan muzički događaj u okviru sada već tradicionalnog događaja „Novogodišnjeg koncerta“.

Veliku salu Kulturnog centra ispunile su note valcera Štrausa, Lehara, Čajkovskog. Izuzetnom orekstru pridružili su se i  solisti Ana Aleksić Šajrer sopran i  Bojan Zdravić tenor,  a sve pod dirigentskom palicom Aleksandra Kojića.

–  Izuzetno mi je drago što je publika gromoglasnim aplauzom ispratila svaku numeru od početka do kraja, a orkestar je pozvan dva puta na bis. Nadam se da ćemo u bliskoj budućnosti moći da se pohvalimo koncertnom sezonom sa po 4-5 koncerata godišnje što bi orkestru pružilo kontinuitet, a publika bi osetila zainteresovanost za takvom vrstom umetnosti – kaže Roman Bugar.

Zrenjaninci treba da budu ponosni na ovaj orkestar jer pored Novog Sada Beograda i Niša spadaju među gradove koji imaju filharmoniju.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

Ovaj novogodišnji koncert tek je na svom početku. To treba da bude koncert svih nas a ne samo filharmonije, što bi značilo da sve strukture u gradu treba da budu uključene u organizaciju jer ćemo jedino tako moći da se približimo svetskim novogodišnjim koncertima. Svi mi želimo da vidimo lepu scenografiju sa raznim svetlosnim dekorima, kvalitetnu rasvetu i ozvučenje veliki led ekran, razne kadrove našeg grada u pozadini, ali sve to košta i iza takve produkcije mora da stoji  veliki tim ljudi.

Uprava filharmonije uputila je zahvalnost  lokalnoj samoupravi, pokrajinskom sekretarijatu za kulturu javno informisanje i odnose sa verskim zajednicama na podršci i sluhu za negovanje ovog orkestra.

Novogodišnji koncert Zrenjaninske filharmonije oduševio je i očigledno nadmašio sva očekivanja publike – što smo delom preneli u video zapisu.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh