I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Ova Zrenjaninka dizajnira, šije i crta na garderobi

drawing-on-dress-painting

Nina Kranjčević – modni dizajner

Nina Kranjčević je mlada dizajnerka iz Zrenjanina, diplomirani inženjer odevne tehnologije i vlasnica MArta, studija za unikatno oslikavanje na tekstilu i modni dizajn.

Svojim jedinstvenim pristupom oslikavanja tekstila ova sugrađanka pokušava da se probije u veliki svet mode i da se istakne svojim idejama.

Prvenstveno se bavi slikanjem po tekstilu, ali je s vremenom repertoar proširen na izradu torbi i nesesera kao i unikatno oslikanog nakita. 

I Taxi Zrenjanin

paint-on-dress-draw-fashion

– Ideja o oslikavanju garderobe mi se javila spontano u momentu kada sam razmišljala na čuvenu temu – šta posle fakulteta, kako da pokrenem nešto svoje, da budem jedinstvena i da spojim dve velike ljubavi: dizajniranje, šivenje garderobe i crtanje.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Ukratko-tako je nastao MArt. Sam naziv MArt i logo brenda su takodje spontano odabrani kao uspomena na mog brata koji me je prerano napustio.

paint-handmade-dress-fashion-art

Kranjčević kaže da na garderobi može oslikati bilo šta, odeću koju za kupce sama odabere ili pak odeću koju još kupci donesu što je često i stara odeća koja se više ne nosi,  ali se uz pomoć talenta ove mlade Zrenjaninke pretvara u novu trendi krpicu.

– Majice, suknje, tašne, pantalone, dečju odeću… šta god zamislite mi to restauriramo.

Prirodni materijali su najbolji odabir za oslikavanje zbog kvaliteta slike koju onda možete i da perete u mašini za veš. Oslikani odevni predmeti se smeju prati na maksimalno 40°C. Boje koje koristimo su kvalitetne i bezbedne, pa čak i bebe mogu nositi ovakve odevne unikate.

flowers-art-fashion-handmade-design

Moja ciljna grupa su devojke i žene, romantične, ali i urbane.. Dame koje vode raćuna o svom izgledu i žele da se istaknu svojom unikatnošću. Majice koje oslikavam često poručuju muškarci sa svojim željenim motivima, ali i mame za koje žele da obraduju svoje klince unikatnim poklonom.

VISOKI PLANOVI ZA BUDUĆNOST

– MArt je mladi brend i trenutno ga stvaram od kuće, ali svo svoje vreme i novac ulažem u to da MArt zaista postane pravi sprski modni brend. Svakako u budućnosti imam planove za proširenje posla kako u našoj zemlji i na Balkanu, tako i u inostranstvu. Sajt studija je već u izradi, a nadam se da će u dogledno vreme Zrenjanin krasiti i MArt modni atelje.

LANSIRANA I PRVA KOLEKCIJA

Prvi od ciljeva za ovu godinu je ostvaren. zadovoljna je Nina. Lansirala sam kolekciju za sezonu proleće/leto 2015. i reakcije su izuzetno pozitivne. Ovo mi daje motivaciju da se već na jesen predanim radom pojavi kolekcija za jesen/zimu 2015/2016.

dress-paint-design

PREUZMITE STVAR U SVOJE RUKE

Mlada Nina Kranjčević na pitanje šta savetuje mladima koji još nisu rešili pitanje, šta posle fakulteta odgovara:

– Veoma je važno da svako preuzme inicijativu ili žargonski da uzme stvar u svoje ruke. Internet je šansa za sve, pa čak i za ljude sa sela. Osmislite nešto drugačije i krenite to da prodajete i uspeh će doći ako istinski verujete u njega.

Garderobu sa MArt etiketom trenutno mozete videti na mojoj fejsbuk stranici  ,a uskoro i na sajtu, a njenu kolekciju sugrađani mogu vrlo lako da pogledaju stvari i uživo.

Otkup gvožđa
Kremanska voda
Halo Taxi Zrenjanin
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh