I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Aktuelno

Srednjoškolci su se upoznali sa mogućnostima ustanove njihovog budućeg studiranja

Tehnički fakultet „Mihajlo Pupin“ u Zrenjaninu organizovao je tradicionalni „Dan otvorenih vrata“ namenjen upoznavanju srednjoškolaca, potencijalnih budućih studenata sa mestom, programima i uslovima za studiranje.

Prodekan za nastavu dr Dijana Karuović kao i studenti ove renomirane i priznate ustanove svim zainteresovanim maturantima predstavili su studijske programe, laboratorije i dosadašnja iskustva iz prakse.

Studenti su posebno podvukli svoje zadovoljstvo što znanje ne stiču samo kroz klasičnu nastavu već i učešćem u mnogobrojnim projektima, često i međunarodnog karaktera, putem radionica i mogućnostima korišćenja moderno opremljenih laboratorija. Tokom studiranja kroz različite programe uključene su i mogućnosti studijskih putovanja što je navedeno kao dodatni motiv za opredeljenje za studiranje na ovom fakultetu.

PerSu marketi

Mogućnost sticanja stipendije, napredovanja i zaposlenja

Jedna od očiglednih  prednosti je svakako i mogućnost sticanja visokog obrazovanja u  gradu stanovanja odnosno gradu koji je najbliži za studente iz manjih mesta što znatno umanjuje troškove studiranja. Mogućnost sticanja stipendije u konkretnom slučaju kompanije NIS te obezbeđenje zaposlenja u toku ili neposredno nakon završetka studija u pomenutoj kompaniji ili IT kompanijama poput VEGA, Levi 9 ili Consulteer ili nastavak obrazovanja i napredovanje na samom fakultetu takođe su navedeni kao značajni razlozi za konkurisanje i upis na TF „Mihajlo Pupin“.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Informatički kabinet

Kabinet za fiziku

Na TF „Mihajlo Pupin“ izučavaju se studijski programi koji su svi i akreditovani, a to su: informacione tehnologije, menadžment informacionih tehnologija, informatika i tehnika u obrazovanju, inženjerski menadžment, mašinsko inženjerstvo, odevno inženjerstvo, inženjerstvo zaštite životne sredine, industrijsko inženjerstvo u eksploataciji nafte i gasa i informacione tehnologije – softversko inženjerstvo kao i nekoliko smerova na master i doktorskim studijama.

Maturanti iz „Tesle“ budući akademski građani

Sve potrebne informacije nalaze se na sajtu: www.tfzr.uns.ac.rs

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh