I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Otvorena izložba radova Likovne sekcije Crvenog krsta

U Crvenom krstu Zrenjanin otvorena je izložba radova polaznika Likovne sekcije Crvenog krsta Zrenjanin. Izložba koja se organizuje dvanaesti put od početka organizovanja Likovne sekcije, obuhvatila je radove polaznika nastalih tokom još jedne godine kontinuiranog rada.

Izložba 22.11.2013 (7)

– Likovna sekcija Crvenog krsta je jedan segment u čiji rad su uključeni prevashodno mladi. Nekoliko generacija je prošlo kroz rad sekcije, a autori izloženih radova su pripadnici mlade generacije koja stasava i čiji rad i razvoj ćemo biti u prilici da pratimo i tokom narednih godina, kažu u ovoj humanitarnoj organizaciji.
 
likovna sekcijaO radu sa mladima i o programima za mlade u Crvenom krstu Zrenjanin na otvaranju izložbe govorila je sekretarka organizacije, Aleksandra Tanasijević. Ona je istakla značaj vaspitanja mladih u duhu principa Crvenog krsta i važnost promocije humanih vrednosti među njima.

– Naša je želja da polaznici Likovne sekcije pronađu svoj umetnički izražaj i put, ali da pre svega izrastu u dobre i kvalitetne ljude, rekla je Tanasijević.

PerSu marketi

Posebnu zahvalnost na dugogodišnjem predanom volonterskom radu, iskazana je rukovodiocu Likovne sekcije, Slobodanu Luciću.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

O radu Likovne sekcije i pozitivnoj stvaralačkoj energiji, govorili su glumac zrenjaninskog pozorišta Milan Kočalović i slikar Duško Kirćanski koji je i otvorio izložbu.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh