I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Otvoren novi Škodin auto salon u Zrenjaninu

Auto centar Cune, ovlašćeni prodavac i serviser Škodinih vozila otvorio je novi, moderni salon automobila u ulici Dimitrija Tucovića 45 u Zrenjaninu.

salon-cune-spolja 
Prizemlje objekta od 170 kvadrata namenjeno je izlaganju Škodinih modela, dok je lep galerijski prostor osmišljen za razgovor sa kupcima i podnošenje zahteva za kredite.

Svečanom otvaranju salona danas je prisustvovao veliki broj zvanica, predstavnika kompanije Škoda u Srbiji, poslovnih saradnika, privrednika i kupaca vozila.

otvaranje-cune

Fordomanija

salon-cune-galerija

salon-cune-galerija-pogled
– Prednost našeg novootvorenog salona je ta što se nalazi na istom mestu na kom godinama imamo i servisni centar, te će naši kupci sada moći da na jednom mestu obave sve što im je potrebno. U prethodnom salonu su nam mogućnosti bile ograničene, ali sada se možemo pohvaliti izložbenim prostorom u koji može da stane šest vozila. Zaokružili smo jednu veliku priču, napravili vidni pomak u poslovanju koji će osetiti i naši klijenti, rekla je Snežana Jovanov, menadžerka prodaje Auto centra „Cune“.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Salon je izgrađen od savremenih materijala, a enterijerom dominiraju zelena i bela boja koje su prepoznatljive za Škodin brend.

salon-bela-skoda

salon-cune

Objekat je u potpunosti urađen po stanardima češkog giganta, što će kupcima pružiti jednaki komfor kao i u ostalim salonima koje Škoda ima u svetu.

Ljubazni menadžeri obučeni su za sve informacije o vozilima, a naročita prednost ovog salona jeste kupovina bez odlaska u banku.

Novootvoreni Škodin salon u Zrenjaninu radi od ponedeljka do petka od 8 do 17 , subotom od 8 do 14 časova.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh