I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Aktuelno

Otvoren novi Škodin auto salon u Zrenjaninu

Auto centar Cune, ovlašćeni prodavac i serviser Škodinih vozila otvorio je novi, moderni salon automobila u ulici Dimitrija Tucovića 45 u Zrenjaninu.

salon-cune-spolja 
Prizemlje objekta od 170 kvadrata namenjeno je izlaganju Škodinih modela, dok je lep galerijski prostor osmišljen za razgovor sa kupcima i podnošenje zahteva za kredite.

Svečanom otvaranju salona danas je prisustvovao veliki broj zvanica, predstavnika kompanije Škoda u Srbiji, poslovnih saradnika, privrednika i kupaca vozila.

otvaranje-cune

PerSu marketi

salon-cune-galerija

salon-cune-galerija-pogled
– Prednost našeg novootvorenog salona je ta što se nalazi na istom mestu na kom godinama imamo i servisni centar, te će naši kupci sada moći da na jednom mestu obave sve što im je potrebno. U prethodnom salonu su nam mogućnosti bile ograničene, ali sada se možemo pohvaliti izložbenim prostorom u koji može da stane šest vozila. Zaokružili smo jednu veliku priču, napravili vidni pomak u poslovanju koji će osetiti i naši klijenti, rekla je Snežana Jovanov, menadžerka prodaje Auto centra „Cune“.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Salon je izgrađen od savremenih materijala, a enterijerom dominiraju zelena i bela boja koje su prepoznatljive za Škodin brend.

salon-bela-skoda

salon-cune

Objekat je u potpunosti urađen po stanardima češkog giganta, što će kupcima pružiti jednaki komfor kao i u ostalim salonima koje Škoda ima u svetu.

Ljubazni menadžeri obučeni su za sve informacije o vozilima, a naročita prednost ovog salona jeste kupovina bez odlaska u banku.

Novootvoreni Škodin salon u Zrenjaninu radi od ponedeljka do petka od 8 do 17 , subotom od 8 do 14 časova.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh