I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Otvoren NIS-ov konkurs za projekte „Zajednici zajedno“

Zrenjanin je jedan od deset gradova i opština u Srbiji koji su sa kompanijom NIS potpisali sporazum o raspodeli sredstava kroz javni konkurs „Zajednici zajedno“.

Na osnovu tih sporazuma NIS će nastaviti da ulaže u razvoj Novog Sada, Zrenjanina, Pančeva, Niša, Čačka, Kikinde, Kanjiže, Novog Bečeja, Srbobrana i Žitišta izdvajanjem više od 90 miliona dinara.

Sporazum je ispred Grada Zrenjanina potpisao gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić.

ceda-janjic-zajednici-zajedno

PerSu marketi

NIS već sedmu godinu zaredom sprovodi program podrške lokalnoj zajednici, na koji mogu da se prijave ustanove i neprofitna udruženja sa projektima iz oblasti sporta, kulture, nauke, zaštite životne sredine i pomoći socijalno ugroženim kategorijama.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

O izboru projekata odlučuje komisija, koju čine predstavnici NIS-a, lokalnih samouprava, kao i ugledne ličnosti iz lokalnih zajednica. Ono što je novina u ovogodišnjem izboru projekata je uvođenje mogućnosti glasanja lokalnog stanovništva putem interneta za projekte u njihovom gradu, tj. opštini. Takođe, ove godine mogućnost da se uključe u program imaće i institucije od društvenog značaja jer je prioritet ovogodišnjeg konkursa podizanje kvaliteta projekata. Inače, podnosioci projekata mogu da apliciraju samo sa jednim predlogom.

Javni konkurs će trajati od 5. februara do 26. februara i sva udruženja građana i druge ustanove iz 10 lokalnih zajednica i grada Beograda koji se pridružio programu prošle godine, moći će da konkurišu sa projektima iz oblasti sporta, kulture, zaštite životne sredine, nauke i pomoći socijalno ugroženim grupama.

Uslovi i propozicije javnog konkursa biće objavljeni na sajtu www.zajednicizajedno.nis.eu, a zainteresovani mogu slati svoje predloge na mejl adresu zajednicizajedno@nis.eu ili se prijaviti na sajtu. Rezultati konkursa će biti objavljeni do 8. maja 2015. godine.

Izvor: zrenjanin.rs

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh