I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Otvoren jubilarni, 100-ti maloprodajni objekat kompanije „Gomex“

Kompanija Gomex otvorila je danas 100-ti maloprodajni objekat u Naselju Nova Kolonija, u ulici 9. maja bb. Pored akcijskih cena prve kupce dočekal su i vredni pokloni.

gomex 100 objekat zrenjanin otvaranje

– „Trend da se svake godine povećava broj objekata se nastavlja, što je i dokaz da je stanje u komapniji stabilno i da se ona razvija. Ubeđen sam da su mogućnosti da se Gomex širi beskonačne, a takođe se nadam da su potrošači zadovoljni ponudom kao i redizajnom naših objekata jer je sve to rađeno uparvo zbog njih, kako bi se ugodnije osećali i bili zadovoljniji“ – rekao je Goran Kovčević , direktor ove kompanije.

Zadovoljni što su u svojoj blizini dobili kvalitetno opremljenu prodavnicu sa dobrom ponudom artikala i cena, posetioci i žitelji ovog naselja nisu krili zadovoljstvo na otvaranju jubilarnog 100. objekta ove kompanije.

PerSu marketi

gomex kupovina gradska trgovina nakrivi sesir

U maloprodajnom objektu će u ponudi biti blizu 3500 artikala robe široke potrošnje, koji će svakodnevno biti dostupni potrošačima.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Otvaranjem objekta Gomex je obezbedio radno mesto za 8 trgovaca, koji će se brinuti za profesionalnu uslugu u objektu.

Prodajni prostor se prostire na oko 130m2, a radno vreme je svakim danom od 06:30 do 21:00, osim nedeljom kada će objekat biti otvoren od 07:00 do 13:00.

U objektu se nalazi i deo sa mini pijacom, sa svežim voćem i povrćem, pekarom i mesarom sa svežim mesom pakovanim u zaštitnu atmosferu tj. u MAP pakovanju.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh