I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Otvoren jubilarni, 100-ti maloprodajni objekat kompanije „Gomex“

Kompanija Gomex otvorila je danas 100-ti maloprodajni objekat u Naselju Nova Kolonija, u ulici 9. maja bb. Pored akcijskih cena prve kupce dočekal su i vredni pokloni.

gomex 100 objekat zrenjanin otvaranje

– „Trend da se svake godine povećava broj objekata se nastavlja, što je i dokaz da je stanje u komapniji stabilno i da se ona razvija. Ubeđen sam da su mogućnosti da se Gomex širi beskonačne, a takođe se nadam da su potrošači zadovoljni ponudom kao i redizajnom naših objekata jer je sve to rađeno uparvo zbog njih, kako bi se ugodnije osećali i bili zadovoljniji“ – rekao je Goran Kovčević , direktor ove kompanije.

Zadovoljni što su u svojoj blizini dobili kvalitetno opremljenu prodavnicu sa dobrom ponudom artikala i cena, posetioci i žitelji ovog naselja nisu krili zadovoljstvo na otvaranju jubilarnog 100. objekta ove kompanije.

PerSu marketi

gomex kupovina gradska trgovina nakrivi sesir

U maloprodajnom objektu će u ponudi biti blizu 3500 artikala robe široke potrošnje, koji će svakodnevno biti dostupni potrošačima.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Otvaranjem objekta Gomex je obezbedio radno mesto za 8 trgovaca, koji će se brinuti za profesionalnu uslugu u objektu.

Prodajni prostor se prostire na oko 130m2, a radno vreme je svakim danom od 06:30 do 21:00, osim nedeljom kada će objekat biti otvoren od 07:00 do 13:00.

U objektu se nalazi i deo sa mini pijacom, sa svežim voćem i povrćem, pekarom i mesarom sa svežim mesom pakovanim u zaštitnu atmosferu tj. u MAP pakovanju.

  • Divider

  • Divider
Na vrh