I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Osmomartovski sajam knjiga i Bazar rukotvorina NURDOR-a

Gradska narodna biblioteka „Žarko Zrenjanin“ i Nacionalno udurženje roditelja dece obolele od raka NURDOR organizuju Osmomartovski sajam knjiga i Bazar rukotvorina u periodu od 2. do 7. marta.

Sajam će se održavati u Klubu knjige, u prizemlju zgrade zrenjaninske biblioteke, savkog dana od 8 do 19 sati.

U okviru sajma, u sredu 4. marta u 16 časova, na Dečjem odeljenju biblioteke biće održano javno čitanje knjiga za decu.

deca-rak

I Taxi Zrenjanin

– Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka osovano je 2003. godine sa ciljem da poboljša kvalitet lečenja i života dece obolele od raka i njihovih porodica, a Gradska narodna biblioteka „Žarko Zrenjanin“ kroz ovu akciju, zajedno sa sugrađanima, želi da pomogne koliko može. U knjižari će biti izložene rukotvorine i knjige NURDOR udruženja, kako bi svi zainteresovani ljudi dobre volje mogli da daju prilog i na taj način pruže pomoć, saopšteno je iz biblioteke.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Organizatori su pozvali Zrenjanince da pomognu deci oboleloj od raka prilogom i odabirom sitnice sa NURDOR-ovog Bazara rukotvorina. Istovremeno, ovo je i prilka da obradujte sebe ili dragu osobu dobrom knjigom po povoljnim cenama.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh