I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Organizovani doček pravoslavne Nove godine u Zrenjaninu

Praznični period biće zaokružen proslavom pravoslavne Nove godine 13. januara. U Zrenjaninu će tradicionalno na Trgu slobode biti organizovano slavlje, a  Zrenjaninci će ovo veče provesti uz pet bendova, među kojima su i tamburaški orkestri i trubači.


Program koji počinje u  20 časova, otvoriće melenački “Melemi”, a nakon njih  „Veseli tamburaši“ iz Novog Miloševa. U nastavku programa predviđen je nastup tamburaša Građansko-kulturnog društva „Obzorja na Tisi“ iz Novog Bečeja, a potom i vokalno-instrumentalnog sastava „Ego“ iz Zrenjanina. U Novu godinu prisutne će uvesti zvuci trubača trubačkog orkestra „Miroslava Stankovića“  i neizostavni vatromet.

Na Trgu slobode biće postavljene i kućice u kojima će se posetiocima deliti kuvano vino, čaj i medenjaci. U prilog idu i prognoze meteorologa da će u petak temperatura biti “u plusu”.

Organizatori dočeka, Grad Zrenjanin i Turistička organizacija grada, pozivaju naše sugrađane da u petak, 13. januara dođu na trg u što većem broju i u dobrom raspoloženju dočekaju ovu tradicionalnu Novu godinu.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Fordomanija

Sudeći po prognozama meteorologa, oštar ledeni talas proći će do tog datuma:

prinstscreen: www.yr.no

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh