I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Pozorište Zrenjanin
Aktuelno

Optika „Zenit“ je mesto gde se brine o zdravlju ali i prkosi suncu

U ovom prelepom prostoru, kojim bi naš grad mogao parirati i velegradskim tržnim centrima punih glamura i elegancije, nasmejana lica naših prijatelja iz optike „Zenit“ vam nagoveštavaju sa vrata da ste ušli u carstvo dobre ponude i odličnih usluga.

Predstavljajući nam novu kolekciju ramova i okvira za naočare, s ponosom nam pokazuju i novine iz širokog asortimana stakala i plastike, naravno dioptrijske. S obzirom da polako ali sigurno ulazimo u period izrazito sunčanih dana, kao poseban kuriozitet nam u optici „Zenit“ predstavljaju mogućnost odabiram sunčanog stakla sa dioptrijom. To praktično znači da svako ko ima potrebu za svakodnevnim nošenjem dioptrijskih naočara, dobija još i zaštitu od sunca – SUNČANE NAOČARE SA DIOPTRIJOM.drive

Kada je reč o suncu u optici „Zenit“ vam preporučuju i „POLAROID“ SUNČANE NAOČARE. Unikatna „Polaroid“ stakla sadrže vertikalni filter koji efikasno blokira horizontalno svetlo. Polarizovana „Polaroid“ stakla dozvoljavaju samo korisnoj vertikalnoj svetlosti da dopre do oka, stvarajući na taj način pogled bez odbljeska sa prirodnim bojama i kontrastima. Nošenje Polaroid polarizovanih naočara za sunce znači: pogled bez odbljeska, čiste kontraste, prirodne boje, smanjeno naprezanje očiju, 100% UV zaštita. Jednom kad probate Polaroidove sunčane naočare više nikada nećete nositi obične naočare za sunce.

PrestigeEnergyKao anegdotu iz priče o našem obilasku prijatelja iz optike „Zenit“, citiraćemo mušteriju koja je ušla u jednom momentu i nasmejanog lica zatražila: „Dobar dan, došao sam da kupim onaj sirup za ELEKTRONSKE CIGARETE. Ej, ljudi, već nedelju dana nisam zapalio.“ (obične cigarete – prim.aut.)

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Fordomanija

DiCaprioKako smo već pisali o elektronskoj cigareti prenećemo vam samo par interesantnih detalja o tečnostima i zašto je elektronska cigareta preporuka za sve pušače. Tečnost za punjenje filtera za elektronske cigarete može da sadrži propilen glikol (PG formula) ili biljno ulje (VG formula), nikotin i aromu. Propilen glikol je sastojak na bazi vode i nalazi se u mnogim zdravstvenim proizvodima i lekovima. Aroma može biti približna duvanskim aromama ili voćna ili npr. čokolada, kapućino, mentol i slično. Dozu nikotina bira korisnik prilikom kupovine. Poseban osvrt je na finasijki efekat pušenja elektronske cigarete. Kako su nam objasnili u optici „Zenit“ matematika je prosta i vrlo jasna: cena tečnosti (ulja) mesečne potrošnje za prosečnog pušača jednaka je prosečnoj ceni 5 – 6 paklica cigareta!

OPTIKA ZENIT, Zrenjanin, Dr.Laze Kostića 1, 023/525-841 ili se informišite putem njihove zvanične fan stranice na fejsbuku.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh