I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Kuća zdravlja
Aktuelno

Oplemenite svoju kuću ili vrt prelepim muškatlama

Poljoprivredno gazdinstvo GASON vlasništvo je porodice Golić. Godinama poznato po proizvodnji jagodičastog i ostalog bobičastog voća, ovo poljoprivredno gazdinstvo uspešno se bavi i prodajom prelepih muškatli.

Muskatle-Gason-zrenjanin

U riznici njihovog cveća može se naći veliki broj vrsta muškatli u raznim bojama što je često i presudan faktor u odabiru. Muškatle GASON svakog proleća krase mnoge vrtove i dvorišta u našem gradu i daju im neverovatnu vedrinu.

Golići svoju prodaju zasnivaju na jednostavnom principu POVOLJNE CENE I BRZE PRODAJE. Uspešan recept za prodaju zadržali su i ove godine – muškatle će prodavati na kućnoj adresi kako bi bili lakše dostupe zainteresovanim kupcima, a cena će na radost mnogih takođe ostati prošlogodišnja – 90 dinara po komadu.

I Taxi Zrenjanin

Muskatle-Gason-zrenjanin-02 U ponudi su puzajuće muškatle – retke i guste.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Retke ili Slovenačke daju puno cvetova a manje lisne mase i veoma su otporne. Takve muškatle krase naš grad na trgu ispred opštine i u glavnoj gradskoj ulici. One su i najtraženije zbog odlične otpornosti na topla i suva leta i stalno izlaganje  suncu. Dostupne su u crvenoj i roze boji.
Guste ili duple imaju bogate, loptaste ali malobrojne cvetove i mnogo lisne mase. Njih karakterišu lepi cvetovi, ali su manje otporne na mestima izloženim jakim vetrovima. U ponudi su crvene, ljubičaste, pink, bele, roze i crvene „pliš“ muškatle.

zrenjanin-Muskatle-Gason

Veoma je važan podatak da muškatle GASON nisu hibridnog porekla, već domaće – proizvedene iz reznica. Vrlo su pogodne za negu i održavanje, ne zahtevaju posebne tretmane već redovnu brigu tokom toplih letnjih dana. Cvetaju na otvorenom do prvih mrazeva. Uz adekvatne uslove tokom zime,  sa lakoćom se mogu sačuvati do sledeće sezone. Porodica Golić svoju ljubav prema muškatlama i stečeno znanje o ovim prelepim biljkama nesebično deli sa svima koji žele da imaju lepo cveće.

golic-Muskatle-Gason
Ukoliko želite da vaš vrt, prozor, dvorište, terasa ili ugostiteljski objekat budu posebni ovog proleća – nabavite ove lepe i zdrave cvetove koji će pričati o vašem smislu za lepo.

muskatle-gason-zrenjanin-2
Kontakt za obezbeđivanje muškatli možete obaviti putem jednog od dva broja 023/531 417 i 063 680 220 ili putem FB naloga „Muškatle Gason Zrenjanin“.

Količina je ograničena zbog čega će se prodaja odvijati samo dok ima muškatli.

Porodica Golić kaže za naš portal da prodaja počinje u subotu 20.aprila,  pozivajući sve ljubitelje cveća da iskoriste priliku i na vreme rezervišu svoj primerak prelepih muškatli.
muskatle-flajer-gason zrenjanin golic

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh