I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Kuća zdravlja
Aktuelno

Opasnost od urušavanja stare Špiritane niko ne vidi – [10 SLIKA]

Opasnost od urušavanja zgrade stare Špiritane ne prepoznaju ni građani koji svakodnevno prolaze uz sami objekat, ali ni nadležni koji ovu stazu nisu zabranili za prolaz.

U dva navrata ranijih godina bila je postavljana metalna ograda, koja očigledno nije shvaćena ozbiljno budući da su je prolaznici nakon nekoliko dana sami uklonili.

spiritana-zrenjanin-00003

spiritana-zrenjanin-00002

PerSu marketi

spiritana-zrenjanin-00004

U odnosu na prošlu godinu, objekat je vidno propao. Dva zabata ozbiljno su se urušila, praktično „nestala“, a stepeništa između njih gotovo i da nema.

Unutrašnjost objekta, kažu građani koji žive u blizini Špiritane, stecište je „sumnjivih likova“, narkomanije, a pojedini delovi su pretrpani smećem i improvizovani u „javni toalet“.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

spiritana-zrenjanin-00021

spiritana-zrenjanin-00022

spiritana-zrenjanin-00023

spiritana-zrenjanin-00024

spiritana-zrenjanin-00027

spiritana-zrenjanin-00005

Pored objekta svakodnevno prođe na stotine građana, mahom srednjoškolaca koji idu ili se vraćaju ka Bagljašu. Retko ko podiže glavu u pravcu dela objekta koji se obrušava.

spiritana-zrenjanin-00030

U prošloj godini najavljeno je rešavanje spornih objekata koji se pod teretom vremena i bez održavanja urušavaju, pa je pored Kuće Filkovića i Solane, navedena i Špiritana.

Dok se ne donese konača odluka i preduzme neki od praktičnih koraka, nadležne službe trebalo bi ozbiljno da se pozabave stanjem oko Špiritane. U pitanju je bezbednost građana Zrenjanina.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh