I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Aktuelno

„O&M Inženjering“ proširuje kapacitete u zoni „Jugoistok“

Generalni direktor kompanije “O&M Inžinjering” Mirko Ugrinović i zamenik gradonačelnika Zrenjanina Čedomir Janjić, potpisali su danas ugovor o proširenju postojećih proizvodnih kapaciteta te firme koja posluje u Industrijskoj zoni Jugoistok.

 O&M inzenjering

Vrednost investicije je između 1, 2 i 1, 4 miliona evra, a proširenjem će se steći uslovi za zapošljavanje oko 25 novih radnika, saopšteno je medijima.

Kompanija „O&M Inžinjering“ poslednje tri godine posluje u zoni Jugoistok, a bavi se proizvodnjom, projektovanjem i montažom tehnološke opreme u industriji hrane za ljude i životinje, opreme za silose i industriju veštačkih đubriva i održavanjem tih sistema.

PerSu marketi

„Izgradnjom nove proizvodno – poslovne hale očekujemo povećanje proizvodnih kapaciteta i kvaliteta naših usluga namenjenih domaćem i inostranom tržištu. Projekti su skoro gotovi i očekujemo da će novi pogon biti završen i pušten u rad do maja 2014. godine“ izjavio je Ugrinović.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

On je dodao da je Industrijska zona Jugoistok moderna, evropska industrijska zona opremljena savremenim i funkcionalnim saobraćajnicama koje olakšavaju transport  proizvoda. Kupovina zemljišta i izgradnja poslovnog sistema u ovoj industrijskoj zoni pre tri godine, omogućila je zapošljavanje novih radnika i podizanje nivoa kvaliteta proizvodnje i realizacije zahtevnih projekata.

O&M inzenjering 1

Čedomir Janjić, koji je u ime Grada Zrenjanina potpisao ugovor, istakao je da je ova investicija od  velikog značaja jer će njena realizacija omogućiti otvaranje novih radnih mesta za naše sugrađane.

Izuzetno sam zadovoljan što u poslednje dve nedelje potpisujemo tri ugovora sa investitorima u Industrijskoj zoni Jugoistok. Ove nedelje očekujemo i četvrti i time dokazujemo da smo interesantni investitorima. Primarni cilj ove gradske vlasti jeste zapošljavanje nezaposlenih lica, i stoga smo u intenzivnim pregovorima sa još nekoliko domaćih i stranih kompanija.“

Janjić je najavio da se od septembra očekuju dodatni stimulansi za investitore, kako bi pored subvencija koje daje država, Zrenjanin zauzeo još atraktivnije mesto za otpočinjanje ili proširivanje poslovanja.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh