I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Olakšice za plaćanje januarskih računa za daljinsko grejanje

Dnevni red današnje sednice Gradskog veća činila je samo jedna tačka – Zaključak kojim se nalaže JKP “Gradska toplana” Zrenjanin da izvrši preraspodelu potraživanja po osnovu računa za daljinsko grejanje za januar.


To će, kako je izvestio David Dimkić, biti učinjeno na način – dospeće fiksnog dela u potpunosti i 50 odsto varijabilnog dela za prethodni mesec je u tekućem mesecu, a dospeće ostatka od 50 odsto varijabilnog dela za mesec januar 2017. godine je u mesecu maju 2017. godine.

Članovi Veća su tu tačku usvojili jednoglasno, a gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić kazao je novinarima da je na osnovu svih pokazatelja tokom većeg dela januara temperatura vazduha bila izuzetno niska, pa se shodno tome očekuje da računi za daljinsko grejanje budu veći.

– Pokušali smo da pomognemo našim sugrađanima, korisnicima daljinskog grejanja u gradu, na ovaj način, podelili smo račune na dva dela, jedan se plaća po dospeću, a drugi u maju – rekao je gradonačelnik.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
I Taxi Zrenjanin

Izvor: zrenjanin.rs

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh