I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Oktobar – Mesec borbe protiv trgovine ljudima

Vlada Republike Srbije proglasila je oktobar 2013. godine, za “Mesec borbe protiv trgovine ljudima“ tokom kojeg će u Zrenjaninu biti organizovane preventivne aktivnosti, saopštila je Policijska uprava u Zrenjaninu.

trgovina-ljudima
Policijski službenici Odseka pogranične policije za strance, suzbijanje ilegalnih migracija i trgovine ljudima Policijske uprave u Zrenjaninu u saradnji sa Crvenim krstom, vladinim i nevladinim sektorom, aktivno će učestvovati na tribinama, predavanjima, okruglim stolovima i medijima na temu trgovine ljudima.

U većem broju škola biće organizovan niz predavanja u cilju upoznavanja dece i mladih sa problemom modernog ropstva, trgovine ljudima i opasnostima savremenog društva.

„Pored škola, preventivne aktivnosti biće organizovane u svim zainteresovanim institucijama i organizacijama, u cilju podizanja nivoa društvene svesti o ovom problemu“, navodi PU u Zrenjaninu.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
I Taxi Zrenjanin

Foto : web.inilah.com

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh