I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Aktuelno

Održan prvi zrenjaninski polumaraton (VIDEO)

Gotovo 600 takmičara Prvog zrenjaninskog polumaratona poslalo je danas u svet predivnu sliku našeg grada. Ideja nekoliko mladih entuzijasta ARK „Petrovgrad“ tako je na najlepši način prešla u delo. Tačno u 11.10h ispred Gradske kuće je dat znak za početak „Trke zadovoljstva“ na 7 kilometara kao i polumaratona na 21,4 km. Organizatori Grad Zrenjanin, Sportski savez i sve prateće službe obezbedile su sve potrebne uslove kao i da sve izgleda „svetski“ dok je jedini „neprijatelj“ takmičarima bio jak vetar.

image5

Ovu manifestaciju svojim učešćem uveličali su i pripadnici Vojske Srbije, njih šesnaestoro, predvođenim brigadnim generalom Željkom Petrovićem koji su trčali u čast svog poginulog kolege Spasoja Miloševića.

image4

PerSu marketi

Oko godinu dana prošlo je od ideje za ovakvim događajem, a poslednjih 6 meseci su tekle intenzivne pripreme da bi sve proteklo kako treba. Izuzetno smo prijatno iznenađeni odzivom i nadam se da će ovo postati tradicionalni sportski događaj u Zrenjaninu – rekao je jedan od začetnika polumaratona Milan Delić predsednik ARK „Petrovgrad“

U polumaratonskoj trci slavio je Nenad Živković iz Kruševca vremenom 1:15:59, drugi je bio  Igor Stanojević 1:17:24 dok je treći  Josip Major na cilj stigao u vremenu 1:19:15. Kod dama deonicu od 21,4 km najbrže je pretrčala Aleksandra Burkanović 1:29:47  druga je bila Biljana Bursać (inače zrenjaninka) 1:34:31, a treća Zorica Kulić 1:41:21. U trci zadovoljstva slavio je Aleksandar Adžić iz Beograda dok je kod dama najbrža bila, Gizela Šerić iz Odžaka.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Najlepše kadrove zabeležili smo našom kamerom

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh