I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Aktuelno

Održan prvi u nizu javnih časova joge za pomoć Katarini Čordaš

Instruktori joge u Zrenjaninu okupili su se u zajedničkoj ideji da daju doprinos lečenju nedavno operisane plivačice Katarine Čordaš koja je doživela tešku povredu kičme.
Oni su u nedelju 30. avgusta u glavnoj gradskoj ulici organizovali javni čas joge i pozvali građane da doniraju novac u skladu sa mogućnostima, a za uzvrat su im ponudili kupone za besplatne časove joge koje će moći da iskoriste na više lokacija u gradu, kod različitih instruktora.
 
joga-1
– Katarina je bila naš vežbač u grupi na bazenu i bila je vrlo disciplinovana. Ostala mi je u sećanju kao vesela i dobra devojčica i svi smo se prilično iznenadili kada smo čuli šta se desilo. Odlučili smo da makar simbolično pomognemo i to na način koji je ona volela – kroz jogu. Danas ćemo uz akustičnu muzku vežbati i prikupljati novac, rekla je neposredno pred početak događaja Srđana Milosavljević, jedna od organizatora događaja.

Javni časovi joge biće organizovani svake subote u centru grada, dok to vreme bude dozvoljavalo. Tokom prvog javnog časa joge za Katarinu, prikupljeno je 7000 dinara, a ukupan novac koji se bude prikupio po završetku cele akcije, biće uplaćen na račun za pomoć Katarini Čordaš.

 

I Taxi Zrenjanin

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh