I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Održan kurs bezbedne vožnje za motocikliste

Kao što smo najavili, prošle subote je u Zrenjaninu održan trening bezbedne vožnje motocikala i skutera u organizaciji Auto škole Euro Start, u saradnji sa Moto Akademijom iz Beograda. Nakon časa teorije koji je obavljen u učionici auto škole, deset polaznika je na svojim motociklima uvežbavalo tehnike upravljanja, kao i reakcije u neplaniranim ili opasnim situacijama.

Kurs bezbedne voznje

Kurs bezbedne voznje 2

Pitali smo jednog od polaznika, Bojana Paripovića o utiscima nakon dodele diploma o uspešno završenom treningu:

Fordomanija

– Odlična organizacija, vrhunski predavač, i pre svega veoma korisni saveti i vežbe. Iako vozim motocikl više godina, i danas sam naučio i uvežbao neke nove reakcije, koje mogu značajno da smanje rizik pri vožnji i poprave reakciju pri opasnim situacijama. Naglasio bih očiglednu stručnost organizatora i trenera kao i pored ozbiljnog rada, odličnu, opuštenu, drugarsku atmosferu.

Kurs bezbedne voznje 3

Kurs bezbedne voznje 4

– Izuzetno sam zadovoljan rezultatima kursa, jer pored zaista pozitivnih reakcija samih polaznika, očigledan je njihov napredak u tehnici upravljanja motociklom, i sasvim sigurno na proleće organizujemo najmanje još jedan kurs, a našim kandidatima, koji do vozačke dozvole A kategorije dođu do nas, finansiraćemo trening, jer su to relativno mala ulaganja u odnosu na to koliko kandidati napreduju, kaže Miša Hromčik, organizator ovog kursa.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Kurs bezbedne voznje 5

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh