I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Odabrano šest stipendista Fonda „Ljilja i Milka Mijatov“

Na Javni poziv za dodelu stipendija uspešnim studentima Grada Zrenjanina koje tradicionalno dodeljuje Humanitarni fond „Ljilja i Milka Mijatov“ ove godine prijavilo se 28 studenata, od kojih je Upravni odbor Fonda odabrao šest najboljih.

Oni će u toku naredih devet meseci, kao stipendisti humanitarnog fonda, mesečno dobijati 5000 dinara.

stipendija
Jedno od pravila konkursa jeste dodela nagrada zrenjaninskim studentima koji studiraju na nekoliko univerziteta, pa su tako dve stipendije dodeljene studentima zrenjaninskog fakulteta i po dve studentima novosadskog i beogradskog univerziteta.

Sa prosečnom ocenom 10 tokom studija, Upravni odbor je stipendiju dodelio Nikoli Iliću (Visoka tehnička škola strukovnih studija u Zrenjaninu), Srđanu Stanišiću (Tehnički fakultet Mihajlo Pupin), Tatjani Kuzmić (Fakultet tehničkih nauka, Univerzitet u Novom Sadu), Milani Kostić (Filozofski fakultet, Univerzitet u Beogradu), Jovanu Kovačeviću (Građevinski fakultet, Univerzitet u Beogradu) i Milani Jovanov, studentkinji Filozofskog fakulteta u Novom Sadu, koja je ostvarila prosečnu ocenu 10 tokom master studija.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Fordomanija

Fond stipendira uspešne studente sa teritorije grada Zrenjanina, a dodelu realizuje u saradnji sa Radio Zrenjaninom i Gradskom narodnom bibliotekom “Žarko Zrenjanin”.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh