I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Od 1.septembra poskupljuje gas u Zrenjaninu


JKP “Gradska toplana“ saopštilo je da je došlo do promene cena gasa, koje će važiti nakon odobrenja Agencije za energetiku Srbije za svakog distributera pojedinačno. „Primena novih cena trebala bi da otpočne 1. septembra“, kažu u zrenjaninskoj toplani.

Vlada Republike Srbije dala je saglasnost na novu cenu prirodnog gasa dobavljaču JP „Srbijagasu“, čime je dosadašnja nabavna cena povećana za 2,72 dinara po kubnom metru, odnosno 7,18 odsto, te nova cena iznosi 39,12 dinara po kubnom metru.

„U skladu sa tom odlukom Nadzorni odbor “Gradske toplane“ Zrenjanin doneo je Odluku o ceni prirodnog gasa za javno snabdevanje.                                                                                                             

Za ostale potrošače na pritisku do 6 bara, cena će biti 46,33 din/m3 odnosno za 4,91 odsto više u odnosu na period pre poskupljenja“, pojasnili su u ovom preduzeću za isporuku gasa i toplotne energije.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

Za ravnomerne i neravnomerne potrošače na pritisku većem od 6 bara, cena je jednaka i iznosi 45,77 dinara po kubiku. Cena nadoknade po mestu isporuke ostaje nepromenjena, dok će se kapacitet za potrošače kojima se obračunava, biti snižen.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh