I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Pozorište Zrenjanin
Aktuelno

Popodnevna vožnja biciklom za biciklističku stazu Bagljaš – Peskara

U subotu, odnosno danas, 27. Avgusta voziće se prva vožnja „Zrenjaninske kritične mase“. U pitanju je zajednička biciklistička vožnja koja se odvija na ulicama više od 300 gradova širom sveta, sa ciljem promovisanja biciklizma, zdravog načina življenja, ekologije i skretanja pažnje na probleme sa kojima se susreću biciklisti u svakodnevnom saobraćaju.

biciklisti

Sa početkom u 16:45 časova, kod Železničke stanice u Zrenjaninu, danas će se održati okupljanje ˝Zrenjaninske kritične mase˝, koja će na biciklovima danas grupno obilaziti naš grad.

  • Kroz tematske vožnje koje se održavaju jednom mesečno pokušavamo da na prigodan način proslavimo biciklizam ponudivši gradu povod za druženje, razgledanje grada, razmenu iskustava, kreiranje planova i dobar provod, poručili su iz ovog udruženja.

Tema vožnje: Podržka inicijative za izgradnju biciklističke staze Bagljaš – Peskara

Ovom prilikom, biciklistička organizacija ˝Zrenjaninska kritična masa˝ će svoju vožnju posvetiti inicijatitivi za izgradnju biciklističke staze Bagljaš – Peskara.

I Taxi Zrenjanin

Biciklističa ruta koja će se danas voziti obuhvata gradsko kupalište Peskara, a zatim most na suvom, gde će se vožnja završiti obraćanjem organizatora skupa.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh