I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Kuća zdravlja
Aktuelno

Obezbeđen materijal za sanaciju kuća 19 izbegličkih porodica

Grad Zrenjanin obezbedio je materijal za rekonstrukciju i sanaciju 19 izbegličkih kuća, u vresnosti od 4,4 miliona dinara. Članovi porodica danas su sa gradonačelnikom Zrenjanina, Ivanom Bošnjakom, potpisali ugovore o obezbeđivanju materijala.

izbeglice

Potpisivanjem ugovora, završen je administrativni deo konkursa o pomoći interno raseljenim licima, i porodice sada mogu da preuzmu materijal sa stovarišta i prionu na sanaciju kuća u kojima žive.

– Grad Zrenjanin je ove godine učestvovao na tri ovakva konkursa koje je ponudio Komesarijat za izbeglice i raseljena lica Republike Srbije, i isto tako ćemo i u narednom periodu uložiti trud da se pomogne tim ljudima u ovim teškim vremenima, rekao je Bošnjak prilikom potpisivanja.

Fordomanija

Pomoć u građevinskom materijalu dobile su porodice čiji su objekti u izuzetno teškom stanju.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

-Jedini problem na koji smo naišli jeste što je proces konkursa i odluke dugo trajao, te smo skoro došli do zime koja nije pogodna za izvođenje građevinskih radova. Zato žurimo, i juče smo na jednoj kući već skinuli krov, a danas posle potpisivanje ugovora postavićemo i crep, rekao je danas Milan Mrkobrad savetnik predsednika Udruženja izbeglica. 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh