I love Zrenjanin

  • Home Interpoint
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Obeležena Bajkerska Nova godina 2016.

ZrBizNet

Osmi put zaredom dočekana je bajkerska Nova godina u organizaciji Moto kluba „Panonski Vukovi“ iz Zrenjanina. 

-Ovo je prilika da se tokom „mrtve“ sezone okupimo i družimo – rekao nam je Branislav Dokić ispred kluba organizatora.

Image11

I ove godine na proslavu su došli članovi svih klubova iz Srbije, po nekoliko predstavnika iz Rumunije, Bugarske, a slavlje su ulepšale i Sarajlije. Ispred sale ispunjenje zvucima dobrog starog rock’n’rolla, zatičemo svega jedan motor i to tricikl.

PerSu marketi

-Prehladno je i prehrabro sada sedati na motor, a uz to pada i ledena kiša. Bitno je da smo ispoštovali naše prijatelje iz Zrenjanina, rekoše nam odlično raspoloženi bajkeri koji su za ovu priliku ipak većinom došli automobilima.

20160110_002914
Vesela bugarska četvorka kaže da je slučajno čula za ovo dešavanje i da su pomislili da je u pitanju šala, ali da im nije bilo teško da potegnu čak iz Sofije radi dobrog provoda.

-Sezona moto susreta otvara se krajem aprila, dok se sredinom maja održava tradicionalni moto susret „Panonskih Vukova“ na SC „Partizan“. Pripremamo se uveliko da i ove godine priredimo tri nezaboravna dana – rekao nam je Dokić uz novogodišnju čestitku.

Ovaj moto klub učestvuje i tradicionalno u prazničnim humanitarnim akcijama koja na jednom mestu okupe više stotina bajkera iz Zrenjanina i okoline.

  • Divider

  • Divider
  • Daruši
Na vrh