I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Obeležena Bajkerska Nova godina 2016.

Osmi put zaredom dočekana je bajkerska Nova godina u organizaciji Moto kluba „Panonski Vukovi“ iz Zrenjanina. 

-Ovo je prilika da se tokom „mrtve“ sezone okupimo i družimo – rekao nam je Branislav Dokić ispred kluba organizatora.

Image11

I ove godine na proslavu su došli članovi svih klubova iz Srbije, po nekoliko predstavnika iz Rumunije, Bugarske, a slavlje su ulepšale i Sarajlije. Ispred sale ispunjenje zvucima dobrog starog rock’n’rolla, zatičemo svega jedan motor i to tricikl.

I Taxi Zrenjanin

-Prehladno je i prehrabro sada sedati na motor, a uz to pada i ledena kiša. Bitno je da smo ispoštovali naše prijatelje iz Zrenjanina, rekoše nam odlično raspoloženi bajkeri koji su za ovu priliku ipak većinom došli automobilima.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

20160110_002914
Vesela bugarska četvorka kaže da je slučajno čula za ovo dešavanje i da su pomislili da je u pitanju šala, ali da im nije bilo teško da potegnu čak iz Sofije radi dobrog provoda.

-Sezona moto susreta otvara se krajem aprila, dok se sredinom maja održava tradicionalni moto susret „Panonskih Vukova“ na SC „Partizan“. Pripremamo se uveliko da i ove godine priredimo tri nezaboravna dana – rekao nam je Dokić uz novogodišnju čestitku.

Ovaj moto klub učestvuje i tradicionalno u prazničnim humanitarnim akcijama koja na jednom mestu okupe više stotina bajkera iz Zrenjanina i okoline.

  • Divider

  • Divider
Na vrh