I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Dan mladih obeležen na kupalištu Peskara

Dan mladih koji se tradicionalno svake godine obeležava nizom aktivnosti na kupalištu Peskara, danas je privukao veliku pažnju omladine.

Pod podkroviteljstvom grada, a u organizaciji Kancelarije za mlade i UG Kormilo, mladi su danas imali priliku da uz volentere Crvenog krsta, Sportskog saveza i Uniju đačih parlamenata, prisustvuju dnevnoj žurci koja je imala edukativan sadržaj.

dan-mladih-peskara-2014-zrenjanin-2

Projekcija osamnaestominutnog dokumetarnog filma na temu „nasilja na internetu“ uz panel diskusiju, demostraciju opreme za spašavanje ljudi na kupalištima i u vanrednim situacijama, deo je programa koji su mladi mogli videti i u čemu su mogli učestvovati. Crveni krst je održao jednu demonstrativnu vežbu na temu bezbednog ponašanja na kupalištima, a posle edukativnog programa, volonteri Sportskog saveza organizovali su sportske igre.

Fordomanija

dan-mladih-peskara-2014-zrenjanin-3

dan-mladih-peskara-2014-zrenjanin-4

– Osnova funkcionisanja grada jeste briga o svim stanovnicima, posebno o mladima, i Grad Zrenjanin uvek podržava ovakve akcije. Danšnjom akcijom želimo da prikažemo da treba da brinemo o mladima, i da treba da im se posvećuje pažnja, rekao je Saša Santovac koji je u prisustvu članice Gradskog vceća zadužene za sport, Zlatane Ankić, posetio kupalište Peskara.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

dan-mladih-peskara-2014-zrenjanin-5

dan-mladih-peskara-2014-zrenjanin-1

– Dan mladih je jedan od onih dana kada mi pokušavamo da pozovemo da se obrati psebna pažnja na mlade koji su naša budućnost. Gradska uprava je upućena u njihove probleme koji jesu i problemi društva, a to je nezaposlenost. Njima trebaju i vreme i prostor, a Gradska uprava je obezbedila prostor za Omladinski klub i ovom prilikom pozivamo sve mlade da dođu. U njemu će moći da se informišu o svim temama i problemima koji ih inače muče – upis u školu, fakultet, mogoćnost zapošljavanja, a ovde se nudi i učestvovanje u različitim projektima i obukama, podsetila je Ankićeva na aktuelnosti koje se odnose na mlade u našem gradu.

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh