I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Univer export
  • Kuća zdravlja
Aktuelno

Obeležavanje Međunarodnog dana sreće

Organizacija „Umetnost življenja Srbije“ obeležiće predstojeći Međunarodni dan sreće kroz dva javna predavanja za građane Zrenjanina.

Prvo predavanje „Dahom do zdravlja“ biće od održano 18.marta u 19 sati na kamernoj sceni zrenjaninskog pozorišta, a 20. marta, na Međunarodni dan sreće, u novoj Medicinskoj školi u 18 sati biće održana radionica „Program sreće“.

Umetnost življenja Srbije je ogranak međunarodne „The Art of Living“ Foundation (IAOLF), jedne od najvećih volonterskih i humanitarnih organizacija na svetu, koja ima specijalni savetodavni karakter pri Socijalnom i Ekonomskom savetu Ujedinjenih nacija (www.artofliving.org).

Art of Living programe prošli su milioni ljudi u više od 150 zemalja sveta. Programi se sprovode na mnogim univerzitetima, koriste ih i multinacionalne kompanije, a u mnogim državama organizacija ima podršku zvaničnih institucija u okviru kojih deluje.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Fordomanija

Cilj organizacije je oživljavanje i negovanje ljudskih vrednosti u društvu, koji ostvaruje putem anti-stres seminara i humanitarnih akcija, kao i društvenim angažovanjem poput organizovanja nekoliko međunarodnih konferencija.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh