I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Obaraju Ginisov rekord : Ples maturanata u petak na staroj pijaci

I ove godine biće organizovan sada već tradicionalni „Ples maturanata“. Zbog renoviranja Trga Slobode, ovogodišnji ples, takozvane „četvorke“ biće odigran u Tiršovoj ulici (stara pijaca) u petak 22. maja sa početkom tačno u podne.

ples-maturanata

Prošlogodišnji ples

I ove godine pokrovitelj ove manifestacije je grad Zrenjanin, a maturante obučava za ovaj svečani čin Nikoleta Vidaković, profesionalni pleač.

– 2011. godine je oboren Ginisov rekord 56 000 maturanata je plesalo, a Zrenjanin je bio deseti u Evropi po broju maturanata koji su plesali. Ove godine plesaće 1300 maturanata zajedno i cilj svih nas je da oborimo novi rekord, izjavila je Vidakovićeva za portal IloveZrenjanin.

PerSu marketi

Ove godine su svi maturanti bili fenomenalni na probama. Zadovoljstvo je bilo raditi sa takvom decom. Oni daju nadu da će promeniti svet na bolje, divni su bili.

– Možemo sve kada se ujedinimo, toga dana plesaće i predivni učenici škole 9. maj, toga dana svi ćemo biti isti, dodala je ona.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Pogledajte kako su maturati plesali prošle godine.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh