I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Kuća zdravlja
Aktuelno

Obaraju Ginisov rekord : Ples maturanata u petak na staroj pijaci

I ove godine biće organizovan sada već tradicionalni „Ples maturanata“. Zbog renoviranja Trga Slobode, ovogodišnji ples, takozvane „četvorke“ biće odigran u Tiršovoj ulici (stara pijaca) u petak 22. maja sa početkom tačno u podne.

ples-maturanata

Prošlogodišnji ples

I ove godine pokrovitelj ove manifestacije je grad Zrenjanin, a maturante obučava za ovaj svečani čin Nikoleta Vidaković, profesionalni pleač.

– 2011. godine je oboren Ginisov rekord 56 000 maturanata je plesalo, a Zrenjanin je bio deseti u Evropi po broju maturanata koji su plesali. Ove godine plesaće 1300 maturanata zajedno i cilj svih nas je da oborimo novi rekord, izjavila je Vidakovićeva za portal IloveZrenjanin.

I Taxi Zrenjanin

Ove godine su svi maturanti bili fenomenalni na probama. Zadovoljstvo je bilo raditi sa takvom decom. Oni daju nadu da će promeniti svet na bolje, divni su bili.

– Možemo sve kada se ujedinimo, toga dana plesaće i predivni učenici škole 9. maj, toga dana svi ćemo biti isti, dodala je ona.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Pogledajte kako su maturati plesali prošle godine.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh