I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Pozorište Zrenjanin
Aktuelno

Novogodišnja čestitka plivača Proletera (VIDEO)

Tradicionalnim „Igrama bez granica“ plivači Proletera završili su i 2016. veoma uspešnu godinu.

Po dobrom starom običaju nakon napornih treninga, takmičenja, priprema, trka sa protivnicima, vremenom i samim sobom ove igre su prilika da se u opuštenoj atmosferi na jednom mestu nađi svi plivači. Tako su istom timu plivali i oni najmlađi koji su tek proplivali i naš najbolji plivač Ivan Lenđer. Igre su osmišljene tako da pobedu donosi samo timski uigrana igra, a krajnji rezultat i nije toliko važan. Nakon igara klub priređuje mini žurku, a najboljima po kategorijama uručuju se pehari.

Najbolji pionir je Bogdan Kovačević koji je osvojio 412 FINA bodova, najbolja pionirka Anđela Števanov sa 348 FINA bodova. Najbolji kadet je Marko Vlaisavljević sa 459 FINA bodova, a kadetkinja Enja Katnić sa 485 FINA bodova. Najbolji mlađi junior je Vladimir Petraš sa 593 FINA boda, a mlađa juniorka Kristina Pager sa 449 FINA bodova. Najbolji junior je Nikola Aćin sa 677 FINA bodova. Najbolji senior je Ivan Lenđer koji je osvojio 847 FINA bodova, a seniorka Katarina Simonović sa 858 FINA bodova.

 

PerSu marketi

Ove godine specijalna nagrada uručena je Ireni Turinski treneru sa 45 godišnjim stažom u PK Proleter. Pod njenim budnim okom dosada je proplivalo oko 10 000 dece.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

 

Plivači su i ove godine u video čestitki svima poželeli Sretnu Novu godinu.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh