I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Kuća zdravlja
Aktuelno

Novododišnja putovanja – popust za rezervacije do 08.11.

Za Novu godinu 2015 – pripremili smo veliki izbor avionskih i autobuskih tura po Evropi. Po nekim turama poput Toskane, Dvoraca Bavarske, najlepših gradova Lombardije nas već dobro prepoznajete, ali novogodišnja putovanja i ove godine postala su bogatija za par novih autentičnih putovanja kao što su: Portugalska tura, Švajcarska i Lihtenštajn, Azurna obala.

 

Od Pariza, grada svetlosti i ljubavi, jednoj od najlepših evropskih metropola, čijim elegantnim avenijama i bulevarima godišnje prošeta gotovo 30 miliona turista – koji

 

Fordomanija

 

za Novu godinu postaje pravi dragulj ukrašen svetlosnim efektima i bojama, do Istanbula, koji leži na drugom kraju Evrope i preko Bosforskog moreuza dodiruje Aziju, uživajte putujući sa nama, iznova otkrivajući tajne starih gradova.

Putujte sa nama u Rim, koji je vekovima bio prestonica najmoćnijeg carstva u evropskoj istoriji i mnogo duže duhovno središte katoličkog sveta, sedište grada-države Vatikana. Trajanje od skoro tri hiljade godina odredilo je prirodu ovog grada, stvarajući celinu kakva se nigde drugde u svetu ne može naći. Kao drevno mesto, prepuno spomenika, Rim je muzej na otvorenom ispunjen duhom istorije kakav se ne može naći nigde u svetu. Nadamo se da će vam novogodišnje putovanje u Rim pružiti jedinstvenu priliku da osetite duh ovog drevnog grada začinjeno euforijom novogodišnje noći.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Novogodišnjim putovanjem u Beč i njegovim obilaskom ćete osetiti baroknu atmosferu srednjeg veka i carski život moćne dinastije Habsburg, jer sve što danas simbolizuje Beč poteklo je upravo iz zlatnog perioda vladavine ove dinastije. Takođe vam preporučujemo da posetite kultno bečko mesto Hotel Sacher gde je i dom čuvene Sacher torte. Hotel nudi Viener melange i tortu sa kuglom šlaga kao deo autentičnog bečkog doživljaja.

 

Berlin se za Novu godinu pretvara u svetleću metropolu prepunu boja, svetlosnih efekata i vatrometa. Najvažnije građevine, kulturno istoriski spomenici i trgovi postaju otvorena pozornica za fantastičnu igru svetlosti.

Svako putovanje za Madrid za Novu godinu je jedinstveno i neponovljivo zbog autentičnog španskog duha i španske kulture. Političko, ekonomsko i kulturno središte države obiluje impozantnim građevinama (Kraljevska palata, Edificio España, Metropolis i Telefonica, Palacio de Cristal), širokim avenijama (Alcala, Gran Via) i grandioznim trgovima (Plaza Mayor, Puerta del Sol, Cibeles, Neptuno, Colon), ali i prelepim parkovima (od kojih je najveći i najpopularniji Retiro), bogatim muzejima (Prado, Reina Sofia, Thyssen-Bornemisza), izuzetno raznovrsnom gastronomskom ponudom (od prefinjenih restorana do lokalnih tapas barova) i veoma sadržajnim noćnim životom (od flamenka do najmodernijih diskoteka).

Obiđite najlepše gradove i jezera Lombardije, najnaseljenijoj i najbogatijoj među dvadeset regija Italije, koje sa Milanom kao najbogatijim gradom Italije i prestonicom mode čini idealnu priliku za posetu i kupovinu u nekom od butika na Vie Napoleone.

Posetite čudesne dvorce Bavarske: Nojšvanštajn, Linderhof i Herenkimze koji u šumovitom alpskom ambijentu južne Nemačke, predstavljaju destinaciju kao iz mašte. Dvorac Nojšvanštajn je poslužio Voltu Dizniju kao inspiracija za dobro poznati dvorac iz bajke u njegovim crtanim filmovima.

 

Ili putujte u zemlje Beneluksa, gde u 9 dana obilazimo Regensburg, Nirnberg, Brisel, Briž, Gent, Roterdam, Amsterdam, Luksemburg i Rotenburg ob der Tauber tj. najveće i najpoznatije gradove Belgije, Holandije i Luksemburga, koji će se tokom ovog putovanja kao i spomenici i umetnička dela koja će biti viđena, biti dokaz su izuzetno vrednih ostvarenja mnogih preduzimljivih vladara, moreplovaca, graditelja, umetnika, bankara i zanatlija svetskog glasa, rođenih na ovom tlu.

A za sve one koji žele prijatnu klimu uz more, preporučujemo obilazak Lisabona, najzapadnije prestonice Evrope, ali i jedanog od najtoplijih Evropskih gradova. Istorijsko središte grada nastalo je na sedam brežuljaka, pa ovaj deo grada ima interesantan reljef, gde zbog strmih ulica grad koristi i tri žičare i jedan lift. Portugalci su ljudi koji brižljivo čuvaju svoju kulturu i tradiciju i sa radošću je izvlače iz riznica i pokazuju svojim gostima. Zato ne propustite da vidite jedinu na Atlantiku, evropsku prestonicu – Lisabon, da u ušuškanim gradskim restoranima slušate strastveni fado, da osluškujete šumove mora i vetra, da svim čulima osetite vino „Porto“, da uživate nalazeći se na krajnjem zapadu Evrope i da se divite arhitektonskim poduhvatima prošlih vremena..

A ako rezervišite novogodišnje putovanje do 08.11. u turističkoj agenciji Solaris Travel ostvarićete 7% popusta.

Za sve detalje o putovanju i rezervacije, na raspolaganju smo u agenciji Solaris Travel, Gimnazijska 25, svakog radnog dana od 10 do 17 časova, subotom od 10 do 13 časova ili na telefon 610007.

Navedene cene su sa uračunatim popustom:

Azurna obala 30.12.2014, 6 dana / 3 noćenja. Cena 232€

Berlin, Potsdam i Drezden 29.12.2014, 7 dana / 4 noćenja. Cena 222€

Budimpešta 31.12.2014, 4 dana / 3 noćenja. Cena od 107€

Carski Beč 29.12.2014, 5 i 6 dana /2 i 3 noćenja. Cena od 139€

Dvorci Bavarske 30.12.2014, 6 dana / 3 noćenja. Cena 176€

Firenca 29.12.2014, 6 dana / 3 noćenja. Cena 158€

Istanbul 29.12.2014, 6 dana / 3 noćenja. Cena 158€

Mala Češka tura 30.12.2014, 5 dana / 3 noćenja. Cena 158€

Milano 30.12.2014, 5 dana / 2 noćenja. Cena 135€

Najlepši gradovi i jezera Lombardije 30.12.2014, 6 dana / 3 noćenja. Cena 167€

Pariz i dvorci na Loari 28.12.2014, 9 dana / 6 noćenja. Cena 343€

Rim 28.12.2014, 6 i 7 dana / 3 i 4 noćenja. Cena od 185€

Zemlje Beneluksa 28.12.2014, 9 dana / 6 noćenja. Cena 334€

Istanbul avionom 31.12.2014, 6 dana / 5 noćenja. Cena od 370€

Portugalska tura 27.12.2014, 7 dana / 6 noćenja. Cena od 557€

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh