I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Aktuelno

NOVO : Napravite koktel od kafe po svom ukusu

Raffaelo Cafe

Kafa je biljka potiče iz kraljevstva Kafa u Etiopiji, po čemu je dobila i ime. Prema legendi, napitak je otkrio pastir Kalid kada je video da koze posle grickanja crvenih bobica deluju kao da su pijane. Ipak, način pripremanja, pa i serviranja usavršili su Arapi.

U početku se koristila kao lek, a kasnije je postala napitak kojem su pripisivana čarobna svojstva.dokazano je da umereno konzumiranje (2 do 3 male šolje dnevno) pozitivno deluje za organizam, podiže energiju i raspoloženje, poboljšava intelektualne sposobnosti i ublažava glavobolju jer podstiče lučenje adrenalina. Kafa je bogata antioksidansima, ali i sastojcima koji usporavaju razvoj bakterija u ustima i štite zube od karijesa.

Zrenjaninski kafe „Museum“ odlučio je da svojim gostima pruži priliku da uzivaju u ovom napitku i to na više načina i više ukusa.

I Taxi Zrenjanin

Pored standardih vrsta kafa u ovom lokalu možete probati interesantne i ukusne koktele od kafe.

Jedna od predosti koju pruža ovaj lokal je i ta što možete kreirati svoj koktel od kafe po želji i ukusu kojih ima mnogo a to su : čokolada , vanila , badem ,lešnik, amareto, kokos, karamela.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Pored koktela od kafa preporučuju i razne vrste šejkova od kojih ističu Plazma Šejk , za koji kažu da se veoma dopada gostima i da ga rado poručuju.

Na slici  : Raffaelo , Latte macchiato, Cappuccino, Cappuccino Aroma, Plazma Šejk

Slika-kafe-museum-macchiato-latte-cappuciono-espresso

U svemu navedenom, kao i u mnogim novinama moćićete da uživate i u „najlepšoj bašti u gradu“ po mišljenju mnogih sugradjana. Ova bašta je trenutno u fazi adaptacije i uskoro na našem portalu objavićemo i zvanično otvaranje.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh