I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

NOVO: Gomexov „Porodični magazin“ zamenio liflete

Gomex porodicni magazin Daka  001Proteklog petka u svim Gomexovim objektima pojavio se prvi broj „Porodičnog magazina“, kao novo, moderno sredstvo u komunikaciji sa potrošačima. Pored oglašavanja aktuelnih akcijskih artikala sa cenama, magazin čitaocima nudi i dodatni sadržaj.

– “Porodični magazin” je plod napora da se pored povoljnih cena napravi i dodatni sadržaj u vidu zabavnih ali i korisnih članaka, koji će potrošačima učiniti život bar malo lakšim. Ponekad se posao trgovca poistovećuje sa potrebom da se proda što više proizvoda po svaku cenu. U Gomexu ne mislimo tako. Njihov cilj je zadovoljni kupac koji kupuje koliko mu treba, ali da im se stalno vraća. Gomexove prodavnice nisu velike, ali one su tu, u komšiluku, gde se sve zna i potrošači to poštuju. „Porodični magazin“ je osmišljen kao sredstvo koje bi svima pomoglo da bolje razumemeju jedni druge – Gomexu da razume potrebe potrošača, a potrošačima da to razumevanje prepoznaju kroz Gomexov trud, poručuju iz te kompanije.

gomex-magazin
„Porodični magazin“ će u potpunosti zameniti redovni akcijski liflet, štampaće se u tiražu od 200.000 primeraka, izlaziće na dvonedeljnom nivou i biće besplatan. Osim u svim Gomexovim objektima, potrošači širom Vojvodine i šabačkog regiona dobijaće svoj primerak i na kućnu adresu.

PerSu marketi
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh