I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Novi POS terminali u prodajnim objektima „Gomex“

Instaliranjem i puštanjem u rad POS terminala najnovije generacije Ingenico ICT 220, kompanija „Gomex“ nastavila je unapređenje usluga za potrošače koji kupuju proizvode u njihovim trgovinskim objektima.

Početak rada novog terminala danas su svečano označili izvršni direktor za finansije kompanije Gomex, Dragan Ranisavljević, i direktor OMA Adriatic-a, partnera u ovom projektu, Goran Nikolić. Oni su nove terminale isprobali u Gomexovom maloprodajnom objektu „Suncokret“ u naselju Bagljaš.

pos-terminal0
– Pogodnosti koje pruža ovaj najsavremeniji POS terminal zaista su brojne, istakao je Ranisavljević i dodao da se ovim omogućava brži i sigurniji transfer transakcija od kase preko provajdera do banke, i povratno – do kase i mobilnog telefona korisnika. – Na ovaj način, trebali bi da se izbegnu ili u najmanju ruku smanje slučajevi da transakcija ne prođe a potrošač dobije SMS da su sredstva skinuta, što se ranije dešavalo i stvaralo bespotrebnu zabunu. Takođe, instaliranjem novih POS terminala u objektima Gomex-a, moguće je ostvarivanje nižih transkacionih provizija i troškova uopšte, što predstavlja direktnu uštedu kako za Gomex, tako i za potrošače, jer su kartice svih banaka u istom rangu.

pos-terminali
Kompanija Gomex će u narednom periodu, kroz nove POS terminale u svim objektima, omogućiti dopune prepaid SIM kartica uz proveru stanja, kao i plaćanje drugih troškova, kao što su računi za komunalne usluge.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

– Uz sve navedeno, u kratkom roku, kupcima u Gomexovim objektima biće na raspolaganju i takozvani beskontaktni terminali koji omogućavaju lakše plaćanje i veću bezbednost jer korisnik-potrošač nema potrebu da ispušta karticu iz ruke, rekao je Ranisavljević.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh