I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Novi POS terminali u „Gomexu“

Prilikom nedavnog ozvaničenja saradnje kompanija „Gomex“ i „OMA Emirates“ iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, naglašeno je da je zrenjaninski trgovinski lanac prvi u jugoistočnom regionu sa kojima je OMA grupacija napravila saradnju na polju elektronskog poslovanja.

Rezultat saradnje ove dve kompanije ogledaće se u implementaciji novih POS terminala čiju će efikasnost osetiti kupci u „Gomexovim“ objektima, kaže za portal I love Zrenjanin izvršni direktor za finansije te zrenjaninske kompanije, Dragan Ranisavljević.

gomex
I love Zrenjanin : Po čemu će ova saradnja biti značajna za kompaniju, i kakvu će promenu osetiti krajnji kupci ?

Dragan Ranisavljević : „OMA Emirates“ preko svoje firme u Srbiji „OMA Adriatic“ donosi nove tehnologije u oblasti platnih kartica, elektronskih plaćanja i informacije o trendovima u oblasti novih elektronskih servisa u svetu. Krajnji kupci će u objektima GOMEX-a imati mogućnosti za pre-paid dopunu mobilnih telefona,  raznih loyality i gift projekata, uz veću sigurnost pri korišćenju platnih kartica na kojima se kod svih novih tehnologija stavlja akcenat.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

I love Zrenjanin : O kakvim se terminalima radi i koje su njihove tehničke mogućnosti?

Dragan Ranisavljević : Reč je o „Ingenico“ terminalima nove generacije ICT 220, koji će najpre biti kontaktni, a po ispunjenosti tehničkih uslova – postavljaće se i beskontaktni. Tehničke mogućnosti su brojne, i po pitanju sigurnosti i brzine, korišćenja za različite vrste e-plaćanja, predstavljaju jedne od boljih na tržištu.

I love Zrenjanin : Da li će uvođenjem najsavremenijih terminala biti ubrzan proces usluživanja kupaca?

Dragan Ranisavljević : Ako je reč o brzini plaćanja korišćenjem novih POS terminala brzina transfera će se povećati, ali to za prosečnog potrošača koji plaća uglavnom gotovinom nema puno značaja.

dragan ranisavljevic

Ranisavljević sa predstavnikom OMA Adriatic prikazuje novi terminal

I love Zrenjanin : Da li će kompanija „Gomex“, uvođenjem novih terminala dobiti primat na polju poslovne i tržišne konkurencije ?

Dragan Ranisavljević : Primat je stvar subjektivnog doživljaja, ali svakako da ćemo biti u situaciji da pratimo navike naših potrošača uvezivanjem sa lojaliti projektima koje smo započeli.  Inovacijama ćemo ojačati vezu sa našim potrošačima i povećati njihovu lojalnost, zbog koje sve ovo i radimo.

I love Zrenjanin : Kada se može očekivati primena POS terminala u punoj fazi?
 
Dragan Ranisavljević : Optimistički gledano, puna primena u svim vrstama servisa bi se mogla očekivati do kraja 2013. , ali je realnije da to u celosti bude u prvom kvartalu 2014. godine. Postavka terminala otpočeće već krajem jula i tokom avgusta.

I love Zrenjanin : Da li OMA Emirates nudi dugoročniju saradnju kroz neka naredna rešenja?

Dragan Ranisavljević : „Postoje nagoveštaji da bi sledeći korak bio postavka bankomata i smart kioska u maloprodajnoj mreži „Gomex“-a , ali zajednički stav je da se ide korak po korak“, naglasio je Ranisavljević.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh