I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Univer export
  • Kuća zdravlja
Aktuelno

Novi PerSu market u Stajićevu

Presecanjem crvene trake u subotu 21.01.2017. godine svečano je otvoren novi PerSu market u Stajićevu, na adresi Neše Stančića 6.

Na oko 100 m2 prodajnog prostora, novi PerSu market svakodnevno nudi svojim potrošačima širok asortiman proizvoda za porodičnu kupovinu, po više nego pristupačnim cenama. Znatiželjne potrošače je pored brojinih akcijskih sniženja, dočekao potpuno nov i moderno uređen enterijer, sa rafovima prilagođenim visini kupaca.

 

Fordomanija

Iz ponude posebno izdvajamo odeljenje uvek svežeg voća i povrća po veoma povoljnim cenama, svežih pekarskih proizvoda, ali i odeljenja najfinijih delikatesa vrhunskog kvaliteta i kontrolisanog porekla, koji su idealni za spremanje ukusnog porodičnog doručka.

 

Od samog trenutka otvaranja, ovaj PerSu market spremno je dočekao veliki broj svojih najvernijih kupaca. Tako su prva tri potrošača na poklon dobila PerSu paket u vrednosti od 1.000 dinara, dok je prvih dvadeset potrošača nagrađeno sa poklon paketom brendova Belkino i Delikato u vrednosti od 300 dinara. I tu nije kraj, svaki potrošač je po izlasku iz novootvorenog objekta uz fiskalni račun, dobio simboličan poklon u znak zahvalnosti na pruženoj podršci.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

 

Na ulazu u novi PerSu market potrošači su u znak dobrodošlice dobijali jabuku kao znak dugovečnosti i zdravlja, dok su po izlasku iz objekta mogli da se posluže kafom i kolačićima, ili pak da probaju sveže pečen roštilj i kuvano vino. Za dobru atmosferu i SuPer zabavu bio je zadužen DJ, doprinelo da celokupan utisak bude još jači i bolji.

 

Ukoliko živite u Stajićevu ili ćete uskoro biti u poseti ovom prelepom mestu, pozivamo Vas da nas posetite i osetite iskustvo prijatne kupovine.

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh